Рецепт Курячий салат по-в'єтнамських фото

Курячий салат по-в'єтнамських
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , В'єтнамська кухня
Овочі, Птах, Капуста, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Салати

Що ви знаєте про в'єтнамську кухні? Я в ній розбираюся погано, тільки якісь загальні риси і інгредієнти згадаю. А адже в ній є чимало простих і доступних страв для будинку, ось одне з таких.

Я описала, як приготувати курячий салат по-китайському з капустою, морквою і перцем. Для нього зробимо власну заправку (природно, гостру). Незважаючи на багато факторів, страва вийшла легким, хоча на обід їм наїстися точно можна. Нічого складного в кроках немає, тільки заздалегідь відваріть курку.

  • Куряче філе - 400 грам
  • Пекінська капуста - 0, 5-1 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Зелена цибуля - 4 штуки (перо)
  • Болгарський червоний перець - 1 штука
  • Арахіс - 80 грам (солоний)
  • Braai - 0, 5 пучка
  • М'ята - 0, 5 пучка
  • Вапно - 3 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Рибний соус - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Соуза"Shriracha" - 2 чайних ложки
курячий салат по-в'єтнамських - фото крок 1
1. Для початку відваріть курку до готовності. Остудіть її, а потім розділіть на дрібні шматочки по волокнам.
курячий салат по-в'єтнамських - фото крок 2
2. Після цього дрібно наріжте моркву, перець, капусту, цибуля, м'яту і кинзу. Все з'єднайте в салатниці разом з куркою.
курячий салат по-в'єтнамських - фото крок 3
3. Тепер займіться заправкою. З лаймов вичавіть сік.
курячий салат по-в'єтнамських - фото крок 4
4. Потім перемішайте його з соусом "шрірача" і рибним, дрібно нарізаним часником, цукром і маслом.
курячий салат по-в'єтнамських - фото крок 5
5. Влийте заправку в салат і перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти