Курячий салат «Cernuska»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний салат на основі курячого філе. Незвичайний смак і колір йому надають вкраплення чорносливу. Такий салат ніколи не приїдається і відмінно виглядатиме на святковому столі!
Дуже зручно готувати такий салатик, підготувавши всі інгредієнти заздалегідь: курку, яйця, гриби. Тоді збірка салату займе зовсім небагато часу. Головне - дати салату настоятися!
- Куряче філе - 200 грам
- Гриби лісові - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Мариновані огірки - 2-3 штук
- Чорнослив - 100 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Майонез - За смаком
- Яйце - 3 штуки
Куряче філе відваріть, остудіть.
Наріжте дрібно і викладіть першим шаром в салатник, змастіть майонезом.
Наріжте дрібно і викладіть першим шаром в салатник, змастіть майонезом.
Викладіть другим шаром розпарений і нарізаний чорнослив.
Окремо обсмажте лісові гриби з цибулею.
Остудіть і викладіть наступним шаром. Не забувайте промащувати кожен шар майонезом.
Остудіть і викладіть наступним шаром. Не забувайте промащувати кожен шар майонезом.
Потім натріть на крупній тертці мариновані огірки.
Натріть варені яйця.
Зверху посипте тертим на дрібній тертці сиром. Дайте салату пару годин настоятися-просочитися.
Смачного!
Смачного!