Рецепт Курячий салат «Cernuska» фото

Курячий салат «Cernuska»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Дуже смачний салат на основі курячого філе. Незвичайний смак і колір йому надають вкраплення чорносливу. Такий салат ніколи не приїдається і відмінно виглядатиме на святковому столі!

Опис приготування:

Дуже зручно готувати такий салатик, підготувавши всі інгредієнти заздалегідь: курку, яйця, гриби. Тоді збірка салату займе зовсім небагато часу. Головне - дати салату настоятися!

  • Куряче філе - 200 грам
  • Гриби лісові - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Мариновані огірки - 2-3 штук
  • Чорнослив - 100 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Майонез - За смаком
  • Яйце - 3 штуки
курячий салат
Куряче філе відваріть, остудіть.
Наріжте дрібно і викладіть першим шаром в салатник, змастіть майонезом.
курячий салат
Викладіть другим шаром розпарений і нарізаний чорнослив.
курячий салат
Окремо обсмажте лісові гриби з цибулею.
Остудіть і викладіть наступним шаром. Не забувайте промащувати кожен шар майонезом.
курячий салат
Потім натріть на крупній тертці мариновані огірки.
курячий салат
Натріть варені яйця.
курячий салат
Зверху посипте тертим на дрібній тертці сиром. Дайте салату пару годин настоятися-просочитися.
Смачного!

Схожі рецепти