Рецепт Курячий салат з сезонних фруктів фото

Курячий салат з сезонних фруктів
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, На швидку руку, Літні
Салати

Салат з курячої грудки з з соковитими фруктами і ягодами - вишукану страву на святковий стіл! По сезону кисло-солодкий абрикос можна замінити нектарином. Салат виходить легким, соковитим і смачним.

Рецепт приготування курячого салату з сезонних фруктів досить простий. Смажену курячу грудку нарізати тонкими скибочками, додати соковиті абрикоси, полуницю, полити пікантним гірчичним соусом. Експериментуйте!

  • Куряча грудка - 450 грам (без шкіри)
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Кедрові горіхи - 1/2 склянки
  • Салатний лист - 4 штуки
  • Абрикос - 10 штук
  • Свіжа полуниця - 8 штук
курячий салат з сезонних фруктів - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні продукти. Куриную грудку, абрикоси і полуницю промийте, обсушити. Цибулю очистіть, вимийте.
курячий салат з сезонних фруктів - фото крок 2
2. Обсмажте курячі грудки на розігрітій олії на сильному вогні по 6-8 хвилин з кожного боку, або поки не потече світлий сік. Зніміть з вогню, остудіть трохи, наріжте тонкими скибочками. Лук наріжте тонкими кільцями, полуницю - з 4 частини, абрикоси - на скибочки.
курячий салат з сезонних фруктів - фото крок 3
3. З'єднайте соєвий соус, рослинна олія (1 ст. Л.), гірчицю. Викладайте салат на блюдо в такому порядку: листя салату, шматочки курки, кільця цибулі-шалот, скибочки абрикоса і полуниці, кедрові горіхи. Полийте соусом при подачі. Смачного!

Схожі рецепти