Курячий салат з сезонних фруктів
(покроковий рецепт з фото)
Салат з курячої грудки з з соковитими фруктами і ягодами - вишукану страву на святковий стіл! По сезону кисло-солодкий абрикос можна замінити нектарином. Салат виходить легким, соковитим і смачним.
Рецепт приготування курячого салату з сезонних фруктів досить простий. Смажену курячу грудку нарізати тонкими скибочками, додати соковиті абрикоси, полуницю, полити пікантним гірчичним соусом. Експериментуйте!
- Куряча грудка - 450 грам (без шкіри)
- Luk-salotų - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Кедрові горіхи - 1/2 склянки
- Салатний лист - 4 штуки
- Абрикос - 10 штук
- Свіжа полуниця - 8 штук
1. Підготуйте необхідні продукти. Куриную грудку, абрикоси і полуницю промийте, обсушити. Цибулю очистіть, вимийте.
2. Обсмажте курячі грудки на розігрітій олії на сильному вогні по 6-8 хвилин з кожного боку, або поки не потече світлий сік. Зніміть з вогню, остудіть трохи, наріжте тонкими скибочками. Лук наріжте тонкими кільцями, полуницю - з 4 частини, абрикоси - на скибочки.
3. З'єднайте соєвий соус, рослинна олія (1 ст. Л.), гірчицю. Викладайте салат на блюдо в такому порядку: листя салату, шматочки курки, кільця цибулі-шалот, скибочки абрикоса і полуниці, кедрові горіхи. Полийте соусом при подачі. Смачного!