Салат зі свіжих фруктів
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайний спосіб приготування фруктового салату, який виходить дуже смачним. Завдяки незвичайній подачі він стане прикрасою будь-якого столу. Готувати його можна дітям і дорослим.
Чергування соковитих красивих кубиків між собою воєдино складаються в яскравий і естетичний за зовнішнім виглядом салат. Готувати його швидко, а за смаком перед подачею можна полити згущеним молоком, будь-яким топінгом, джемом і навіть вершками. В результаті виходить дивно барвистий, смачний вітамінний салатик.
- Кавун - 150 грам
- Диня - 100 грам
- Ківі - 1-2 штуки
- Ананас - 100 грам
- Листя м'яти - За смаком (для прикраси)
1. Збирати такий салат можна з улюблених фруктів. Головна уязик - правильно їх нарізати. Я пропоную приготувати салат з дині, кавуна, ківі і ананаса. Для прикраси візьмемо листочки м'яти.
2. Очищаємо від шкірки фрукти і кавун, видаляємо все насіння (ківі це не стосується). Беріть фрукти середньої стиглості, щоб під час нарізання вони не втрачали форму.
3. Намагайтеся нарізати кубиками однакового розміру, щоб під час викладання салат вийшов рівномірним. Салат складається з 9 кубиків в одному ряду (по 3 на кожен ряд).
4. Представлені фрукти ідеально поєднуються між собою не тільки за смаком, але ще і красиво грають на контрасті. Перед подачею можна прикрасити м'ятою або полити улюбленим топінгом.