Асорті з фруктів
(покроковий рецепт з фото)
Фруктова тарілка - це обов'язковий елемент святкового столу. Напередодні новорічних свят хочу поділитися з вами оригінальним рецептом незвичайного фруктового асорті: дивіться, не пошкодуєте!
Порізати фрукти і викласти їх просто на тарілку - це вже вчорашній день. Рекомендую вам приготувати щось більш оригінальне. Так, для приготування асорті з фруктів нам знадобляться зубочистки і трохи фантазії. До речі, набір фруктів і ягід ви можете сміливо міняти за своїми смаковими уподобаннями!
- Ананас - 1 штука
- Груша - 1 штука
- Мандарини - 2-3 штук
- Ківі - 2 штуки
- Полуниця - 7-8 штук
- Лохина - 80 грам (або чорниця)
- Малина - 10-15 штук
- Ожина - 10-15 штук
- Зубочистки - За смаком
Підготуйте всі необхідні фрукти і ягоди.
Ображати у ананаса "попку" і верхівку.
Ображати шкірку з ананаса з усіх боків.
Виходить своєрідний бочонок з ананаса. Зверху зріжте трохи більше - щоб потім на ялинку походила вся конструкція.
Візьміть відрізану м'якоть ананаса, виріжте з неї зірочку.
Візьміть грушу, помийте, можете чистити від шкірки чи ні - це не принципіально. За допомогою довгої зубочистки прикріпіть її до верхівки нашої майбутньої ялинки.
До груші причепіть ананасовий "зірку" - наша верхівка готова! Зубочисткизастроміть по всій площі як груші, так і ананаса.
Решта фрукти і ягоди поріжте, як на фото.
І нарядите ялинку яскравішою!
Ось яке шалене асорті з фруктів у нас вийшло. Смачного!