Киргизька кухня - рецепти від домашніх кухарів

Ала-Тоо

Ала-Тоо

Ала-тоо - це страву киргизької кухні. Під такою назвою подається м'ясне блюдо з баранини. Може бути подано як котлети або як м'ясо-гриль. Як приготувати Ала-тоо (котлети)? Зараз розповім вам. опис приготування: Як приготувати Ала-Тоо? Пропоную випробувати мій хороший і зрозумілий рецепт. У цьо...

читати далі
Бешбармак по-киргизькому

Бешбармак по-киргизькому

Ситне і дуже апетитне блюдо, яке обов'язково варто спробувати всім любителям східної кухні. Хочу поділитися з вами нескладним способом, як приготувати бешбармак по-киргизькому. опис приготування: Відразу хотілося б звернути вашу увагу на те, що класичний рецепт бешбармака по-киргизькому повтор...

читати далі
Бешбармак з картоплею

Бешбармак з картоплею

Готується це блюдо дуже легко і просто. По суті своїй — це м'ясо з тестом і картоплею. дуже ситне, смачне і ароматне. Дивовижний результат при мінімумі зусиль з боку кухаря:) опис приготування: Приготувати в домашніх умовах бешбармак з картоплею зовсім нескладно. Щоб він вийшов особливо смачни...

читати далі
Бешбармак з куркою

Бешбармак з куркою

Один з варіантів традиційної страви під назвою бешбармак. В ідеалі це блюдо готується з яловичини, баранини або конини. Але цей варіант теж має право на життя:) Спробуйте — це смачно! опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт бешбармака з курки. В результаті нескладних дій у вас н...

читати далі
Гошкийде

Гошкийде

Гошкійде - це киргизькі кульки з м'ясною начинкою. Готують такі кульки з крутого солоного тіста. Пропоную і вам рецепт, як приготувати гошкійде в домашніх умовах. Буде дуже смачно і ситно! опис приготування: Здавалося б, гошкійде - це наші пиріжки з м'ясом, тільки з прісного тіста. А ось і ні,...

читати далі
З (салат)

З (салат)

Нарин - це таке місто в Киргизстані. Він є адміністративним центром Наринськой області. Салат названий на честь міста. Салат & Quot; Нарин" дуже смачний, ситний і доступний для домашнього приготування. опис приготування: Як приготувати салат "; Нарин" ви дізнаєтеся тут. Допоможе вам в цьому на...

читати далі
Суп «локшиною» киргиз

Суп «локшиною» киргиз

пікантний, в міру гострий, ситний і смачний суп. Він обов'язково сподобається любителям м'ясних, насичених супів, які стають актуальними в холодну пору року. опис приготування: Приготувати такий суп не складе великих труднощів і не займе багато часу. Локшину можна зробити самим або купити в ма...

читати далі
Сусамир з курячої печінки

Сусамир з курячої печінки

Киргизький національне блюдо з курячої печінки, приготоване в горщиках в духовці. Ця страва дуже ситна і дуже просте в приготуванні. Може подаватися як закуска або з будь-яким гарніром. опис приготування: Одне з найсмачніших страв з печінки - киргизька закуска Сусамир. Раніше її готували без с...

читати далі
Спрагу

Спрагу

& Quot; Сусамир" - традиційне блюдо Таджицької і Киргизької кухні. Ця страва з печінки дуже швидко і просто готується. Заходьте і я покажу Вам, як приготувати "; Сусамир" і незвично подати печінку. опис приготування: Страви з печінки багато хто не люблять, але печінку в такому вигляді сподобає...

читати далі
Тести для Finger

Тести для Finger

Тісто для цієї страви готується дуже просто. правда, у кожної господині є свої невеликі хитрощі. Я поділюся деякими з них. опис приготування: Рецепт приготування тіста для бешбармака простий, головне в цій справі — ретельне вимішування тесту. Раджу вам випробувати всі варіанти приготування тіс...

читати далі
Кількість gulyu

Кількість gulyu

Уявляю сьогодні вашій увазі, як приготувати тоо Гулю - освіжаючий напій з ягід чорної смородини. Це киргизький напій, родич російського морсу. готується просто, але не дуже швидко. опис приготування: Пропоную приготувати освіжаючий напій за рецептом киргизької кухні. Готується дуже легко, але ...

читати далі