Локшина для бешбармака
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачна страва - бешбармак. Але багато хто не роблять його тільки тому, що не дружать з тестом. Але ж зробити локшину для бешбармака дуже легко. Давайте перевіримо:)
У наш час в магазині можна купити все, що душа забажає. Але, погодьтеся, зроблене своїми руками завжди і смачніше, і приємніше. Давайте приготуємо локшину для бешбармака, адже це зовсім не складно. А з покупним не йде ні в яке порівняння. Простий рецепт локшини для бешбармака нагоді вам не тільки для приготування цієї страви. З тіста, приготованого за цим рецептом, можна робити і пельмені. Дотримуйтесь інструкцій рецепта, і все у вас вийде! Отже, приступаємо:)
- Яйця - 2-3 штук
- Бульйон або вода - 1 Склянка
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Борошно - 3- 3, 5 склянки
Хорошенечко змішуємо яйця, сіль і охолоджений бульйон.
Виливаємо суміш у миску з просіяного борошном і починаємо вимішувати тісто.
Тісто має вийти досить тугим і не прилипати до рук. По необхідності, додавайте борошно. Готове тісто кладемо в мішечок і відправляємо в холодильник хвилин на 30.
Потім вилежатися тісто тонко розгортаємо качалкою. Товщина тесту - приблизно 2-3 мм. І нарізаємо на ромбики або квадратики. От і все:)