Кримський лагман

Рецепт Кримський лагман фото

Ароматне і ситне блюдо кримської кухні, яке можна віднести і до густих супів, і до других гарячих страв. Рецепт кримського лагмана - до вашої уваги! Думаю, варто хоча б раз приготувати в домашніх умовах кримський лагман. Смачне і ароматне блюдо з домашньої ніжною локшиною. Лагман також часто називають істинно чоловічим стравою. Він дуже ситний, д...

Читати далі

Лагман в Уйгурі

Рецепт Лагман в Уйгурі фото

Лагман - довга локшина і підлив. Варіантів лагмана дуже багато. Для традиційного лагмана використовують плоску або витяжну довгу локшину. Можна купити готові спагетті або зробити локшину самим. Даний рецепт пропонує використовувати готову локшину. Кількість порцій: 6-8М'ясо -  500 грам (баранина або яловичина)Баклажани -  2 штукиБолгарський перец...

Читати далі

❤️ Лагман❤️ - це страва традиційної кухні країн Центральної Азії, особливо популярна в Казахстані, Киргизстані, Таджикистані та Узбекистані. Це суп на основі м'яса та овочів з додаванням спецій, який надає йому характерного смаку та аромату.

Основними інгредієнтами лагману є:

✔️ м'ясо (яловичина, баранина або куряче),

✔️ лук,

✔️ морква,

✔️ перець,

✔️ картопля,

✔️ спеції, такі як;

  •  куркума,
  •  кумин,
  •  паприка,
  •  коріандр. 

Для приготування лагману необхідно також спеціальні вершки або соус з томатів.

Лагман - це не просто смачна страва, а й важлива складова культури народів Центральної Азії. У багатьох сім'ях лагман готують на святкові та родинні заходи, а також на знак поваги до гостей.

Готувати лагман можна різними способами - на сковороді, у глиняному горщику або в глиняній казані. Але незалежно від способу готування, лагман завжди виходить надзвичайно смачним та ароматним.

Якщо ви ще не пробували лагман, то радимо спробувати цю страву, щоб насолодитися неповторним смаком традиційної кухні Центральної Азії. Лагман - це прекрасний варіант для тих, хто любить екзотичні страви та хоче спробувати щось нове та незвичайне.

Окрім того, лагман є також досить корисною стравою. Вона містить велику кількість білків, вітамінів та мінералів, таких як залізо, кальцій та вітамін С. Крім того, лагман містить багато різних овочів, які сприяють здоровому харчуванню та допомагають зберегти нормальний рівень холестерину в крові.

На сайті kuhari.com.ua ви знайдете різноманітні рецепти лагману, які можна приготувати вдома. Ви можете використовувати різні види м'яса та овочів для створення своєї унікальної версії лагману. Також на сайті ви знайдете поради та рекомендації щодо готування цієї страви, які допоможуть вам створити справжній шедевр кулінарного мистецтва.

Отже, ❤️ лагман❤️ - це чудова страва, яка додасть вам екзотики та різноманіття у вашому харчуванні. На сайті kuhari.com.ua ви знайдете все необхідне для того, щоб готувати цю страву вдома та насолоджуватися її неповторним смаком разом з родиною та друзями.❤️ ❤️ ❤️ 

Лагман з курки в мультиварці

Рецепт Лагман з курки в мультиварці фото

Ця страва представляємо собою щось середнє між густим супом і м'ясом, тушкованим разом з овочами в наваристому бульйоні. Загалом, лагман - дуже смачний і його можна приготувати навіть в мультиварці. Лагман я спробувала вперше у своєї подруги, вона родом з Казахстану, і смак у нього виявився настільки приголомшливий, що я відразу ж довідалася у по...

Читати далі

Лагман в воке

Рецепт Лагман в воке фото

А чи не час приготувати на обід лагман? Смачний і наваристий східний суп - саме до обіду. Смачний і наваристий лагман готують або в казані, або в воке. Ідеально варити лагман - вогні. Адже вок і призначений для готування страв на відкритому вогні. Тому тим, у кого газові плити, вок дуже навіть стане в нагоді. Рецепт приготування лагмана в воке пр...

Читати далі

Guiru lagman

Рецепт Guiru lagman фото

Ця страва уйгурской кухні виходить завжди смачне, ситне і легко готується. М'ясна підлива виходить густий і ароматною. Спробуйте, це смачно! Guiru lagman - страва смачна, ситне, незвичайне. Ця страва виходить з насиченим смаком, чудовим ароматом. Гуйру лагман напевно підкорить ваше серце і обов'язково увійде в число улюблених страв. А як приготув...

Читати далі

Лагман зі свинини

Рецепт Лагман зі свинини фото

Традиційно, лагман готують з баранини. Але не всі люблять специфічний смак цього м'яса. Щоб не відмовляти собі в задоволенні, пропоную приготувати лагман зі свинини. Цей рецепт лагмана зі свинини досить простий, і з ним легко впорається навіть новачок в кулінарії. Неймовірно ароматне, ситне і дуже смачна страва, яке обов'язково варто спробувати. ...

Читати далі

Лагман класичний

Рецепт Лагман класичний фото

Я була здивована, коли дізналася, що узбецький лагман - це зовсім не суп, а скоріше локшина з підливою. Іноді бульйону може бути більше, іноді менше, але є базовий рецепт, який повинен знати кожен. У своїй покрокової інструкції я описала, як приготувати лагман класичний з яловичиною. У цьому варіанті представлено другу страву, яке ідеально підійд...

Читати далі

Лагман в Дунгані

Рецепт Лагман в Дунгані фото

Лагман в Дунгані - це національне блюдо, яке здавна готують в Середній Азії. Найголовніше в цій страві - локшина, приготована вручну. Ну і крім м'яса, великий набір овочів. Смачно і ситно! Лагман по-Дунганскій можна подати зі свіжою зеленню і аджикою. Він повинен вийти густий. Сама локшина вариться окремо і з'єднується з супом вже в тарілці. Зара...

Читати далі

Уйгурський лагман (оригінальний рецепт)

Рецепт Уйгурський лагман (оригінальний рецепт) фото

Любіть екзотичні й цікаві страви? Тоді рецепт для Вас! Сьогодні я розповім, як приготувати уйгурська лагман без особливих зусиль. Приступимо до приготування цього автентичного страви. Тепер і вам відомий простий рецепт приготування уйгурського лагмана. Блюдо виходить автентичним і шалено незвичайним для вашого звичного раціону. Саме таке блюдо зд...

Читати далі

Лагман з баранини по-узбецьки

Рецепт Лагман з баранини по-узбецьки фото

У узбецької кухні популярний не тільки плов і шашлики. Сьогодні зробимо інше блюдо - «Лагман» з баранини по-узбецьки, який не поступається за популярністю і кількістю варіацій. Локшину для цієї страви відварюють окремо, адже одні люблять більше густий суп, а інші велика кількість бульйону. Ви можете використовувати спеціальну локшину або замінити...

Читати далі

Лагман з баранини

Рецепт Лагман з баранини фото

Пропоную вашій увазі не тільки смачний і ситний лагман з баранини, але і надзвичайно швидкий в приготуванні. Ця страва підійде для тих, хто не звик витрачати багато часу на кухні. Вирішивши вперше приготувати лагман з баранини, можна скористатися саме цим рецептом. Тут немає нічого складного навіть для новачка в кулінарії, так як всі процеси дета...

Читати далі

Лагман з яловичини в мультиварці

Рецепт Лагман з яловичини в мультиварці фото

Лагман з яловичини готуватися в мультиварці, на все про все у вас піде годину часу. Середньоазіатське національне блюдо порадує своїм багатим смаком і чудовим ароматом. Підійде на обід або вечерю. Приготуємо лагман з яловичини в мультиварці в домашніх умовах. Іноді сучасна побутова техніка приходить нам на виручку, особливо коли потрібно поспішит...

Читати далі

Лагман з яловичини

Рецепт Лагман з яловичини фото

Ситний, смачний і ароматний лагман з яловичини можна спробувати не тільки в ресторані, але і приготувати його будинку. Звичний набір продуктів, трохи вільного часу і лагман на вашому столі. Узбецька кухня дуже цікава і одне з традиційних її страв - лагман з яловичини. Його неймовірний аромат заповнює весь простір кухні з перших хвилин приготуванн...

Читати далі

Лагман по-узбецьки

Рецепт Лагман по-узбецьки фото

Любіть пробувати різні кухні народів світу? Тоді вашій увазі пропоную смачний, дуже ситний і неймовірно ароматний лагман по-узбецьки. Лагман по-узбецьки - вельми цікаве блюдо тим, що воно є чимось середнім між густим супом і рідкої м'ясною підливою з локшиною. Кожен кухар може приготувати його так, як йому більше подобається. Борошно -  300 грамВ...

Читати далі

Лагман з капустою

Рецепт Лагман з капустою фото

Лагман з капустою - густий узбецький суп з м'ясом і овочами, приправлений локшиною домашнього приготування. Лагман дуже добре робити для великої компанії, тому що класично використовується казан.Лагман з капустою можна подати на різних тарілках. Блюдо з лагманом і чаша з м'ясом. Коли м'ясо буде майже готове розділіть його на порційні шматки, якщо...

Читати далі