Рецепт Лагман з баранини фото

Лагман з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Супи, Лагман

Пропоную вашій увазі не тільки смачний і ситний лагман з баранини, але і надзвичайно швидкий в приготуванні. Ця страва підійде для тих, хто не звик витрачати багато часу на кухні.

Вирішивши вперше приготувати лагман з баранини, можна скористатися саме цим рецептом. Тут немає нічого складного навіть для новачка в кулінарії, так як всі процеси детально описані і займають мінімум часу.

  • Баранина - 500 грам
  • Болгарський перець - 2-3 штук
  • Помідори - 2-3 штук
  • Зелена редька - 1-2 штук
  • Цибулина - 2 штуки
  • Часник - 4-6 зубчиків
  • Селера - 2-3 штук
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Свіжа зелень - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Koriandr - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
  • Перецьь чилі - 1 щіпка
  • Локшина - 300 грам
лагман з баранини - фото крок 1
1. Рецепт приготування лагман з баранини слід почати з бульйону. Його можна зварити заздалегідь і не тільки з баранини. Також слід підготувати всі необхідні інгредієнти.
лагман з баранини - фото крок 2
2. Насамперед вимити, просушити і нарізати шматочками баранину. Чим дрібніше будуть шматочки, тим швидше буде готовий лагман. Разогреть сотейник, додавши туди рослинне масло, і відправити в нього м'ясо.
лагман з баранини - фото крок 3
3. Поки м'ясо обсмажується, можна зайнятися овочами. Лук очистити і нарізати дрібними кубиками. Перець, редьку і селеру нарізати також невеликими шматочками.
лагман з баранини - фото крок 4
4. У сотейник до м'яса відправити всі овочі. Обсмажити злегка і залити гарячим бульйоном. Накрити кришкою і варити на середньому вогні мінімум 25 хвилин.
лагман з баранини - фото крок 5
5. Часник очистити і дрібно нарізати. На окремій сковороді розігріти трохи олії і відправити туди часник. Коли часник підсмажиться, додати в сковороду спеції, перемішати і відправити весь вміст в сотейник.
лагман з баранини - фото крок 6
6. Окремо необхідно відварити локшину. Коли м'ясо стане м'яким, вимити, просушити і нарізати свіжу зелень. Лагман з баранини в домашніх умовах готовий.

Схожі рецепти