Лагман з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі не тільки смачний і ситний лагман з баранини, але і надзвичайно швидкий в приготуванні. Ця страва підійде для тих, хто не звик витрачати багато часу на кухні.
Вирішивши вперше приготувати лагман з баранини, можна скористатися саме цим рецептом. Тут немає нічого складного навіть для новачка в кулінарії, так як всі процеси детально описані і займають мінімум часу.
- Баранина - 500 грам
- Болгарський перець - 2-3 штук
- Помідори - 2-3 штук
- Зелена редька - 1-2 штук
- Цибулина - 2 штуки
- Часник - 4-6 зубчиків
- Селера - 2-3 штук
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Свіжа зелень - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Koriandr - 1 щіпка
- Паприка - 1 щіпка
- Перецьь чилі - 1 щіпка
- Локшина - 300 грам
1. Рецепт приготування лагман з баранини слід почати з бульйону. Його можна зварити заздалегідь і не тільки з баранини. Також слід підготувати всі необхідні інгредієнти.
2. Насамперед вимити, просушити і нарізати шматочками баранину. Чим дрібніше будуть шматочки, тим швидше буде готовий лагман. Разогреть сотейник, додавши туди рослинне масло, і відправити в нього м'ясо.
3. Поки м'ясо обсмажується, можна зайнятися овочами. Лук очистити і нарізати дрібними кубиками. Перець, редьку і селеру нарізати також невеликими шматочками.
4. У сотейник до м'яса відправити всі овочі. Обсмажити злегка і залити гарячим бульйоном. Накрити кришкою і варити на середньому вогні мінімум 25 хвилин.
5. Часник очистити і дрібно нарізати. На окремій сковороді розігріти трохи олії і відправити туди часник. Коли часник підсмажиться, додати в сковороду спеції, перемішати і відправити весь вміст в сотейник.
6. Окремо необхідно відварити локшину. Коли м'ясо стане м'яким, вимити, просушити і нарізати свіжу зелень. Лагман з баранини в домашніх умовах готовий.