Ну лагман
(покроковий рецепт з фото)
Лагман - це така собі узбецька варіація спагетті. Локшина готується в овочевому та м'ясному соках, так що виходить дуже смачно! Для цього я і вам розповім, як зробити смажений лагман, - приготуйте!
Найкраще такий смажений лагман в домашніх умовах при готуванні перевіряти періодично, - локшина, наприклад, повинна бути занурена в соки постійно, так що в разі чого - невеликими порціями підливайте воду. Такий рецепт приготування смаженого лагмана, Крім цього, ніяких складних етапів не містить, все просто, як двічі два! Тому і рекомендую вам його приготувати якомога швидше, хоч на обід, хоч на вечерю!
- Баранина - 500 грам (можна замінити телятиною або свининою)
- Помідори - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 2 штуки
- Квасоля зелена - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Локшина Лагман - 500 грам
- Спеції - За смаком (зіра і чорний перець - обов'язково! )
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Прогріваємо на сковороді олію, і ставимо на середньому вогні обсмажувати дрібні шматочки м'яса з сіллю і перцем.
2. Тепер додамо рубаний півкільцями цибулю. І знову закриваємо кришкою.
3. Тепер на черзі морквина, порізана тонкими брусочками. Тушкуємо все разом до м'якості м'яса.
4. Настав час додавати всі інші овочі, крім помідор - часник дрібно ріжемо, перець - довільно, а квасоля нарізаємо шматочками в сантиметр. Також додамо обрані спеції. Кидаємо до м'яса, і тримаємо під кришкою.
5. Коли вже і квасоля стане м'якою і поміняє трохи колір, - додамо помідори і локшину.
6. Тримати під кришкою потрібно до повної готовності локшини. Блюдо готово!