Рецепт Ну лагман фото

Ну лагман
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Квасоля, Помідор, Баранина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Гарячі страви

Лагман - це така собі узбецька варіація спагетті. Локшина готується в овочевому та м'ясному соках, так що виходить дуже смачно! Для цього я і вам розповім, як зробити смажений лагман, - приготуйте!

Найкраще такий смажений лагман в домашніх умовах при готуванні перевіряти періодично, - локшина, наприклад, повинна бути занурена в соки постійно, так що в разі чого - невеликими порціями підливайте воду. Такий рецепт приготування смаженого лагмана, Крім цього, ніяких складних етапів не містить, все просто, як двічі два! Тому і рекомендую вам його приготувати якомога швидше, хоч на обід, хоч на вечерю!

  • Баранина - 500 грам (можна замінити телятиною або свининою)
  • Помідори - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Квасоля зелена - 200 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Локшина Лагман - 500 грам
  • Спеції - За смаком (зіра і чорний перець - обов'язково! )
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
ну лагман - фото крок 1
1. Прогріваємо на сковороді олію, і ставимо на середньому вогні обсмажувати дрібні шматочки м'яса з сіллю і перцем.
ну лагман - фото крок 2
2. Тепер додамо рубаний півкільцями цибулю. І знову закриваємо кришкою.
ну лагман - фото крок 3
3. Тепер на черзі морквина, порізана тонкими брусочками. Тушкуємо все разом до м'якості м'яса.
ну лагман - фото крок 4
4. Настав час додавати всі інші овочі, крім помідор - часник дрібно ріжемо, перець - довільно, а квасоля нарізаємо шматочками в сантиметр. Також додамо обрані спеції. Кидаємо до м'яса, і тримаємо під кришкою.
ну лагман - фото крок 5
5. Коли вже і квасоля стане м'якою і поміняє трохи колір, - додамо помідори і локшину.
ну лагман - фото крок 6
6. Тримати під кришкою потрібно до повної готовності локшини. Блюдо готово!

Схожі рецепти