Лагман House
(покроковий рецепт з фото)
Смачно поїсти люблять усі, це факт. Але не всі їдять м'ясо, чи не харчуватися ж через це одними кашками? Ось і з'явився такий цікавий рецепт приготування лагмана без м'яса. Дуже швидко і смачно!
Такий ось простий рецепт лагмана без м'яса, і, побачити, як, він нічим не поступається своєму традиційному аналогу. Ось тільки набагато менше калорій і набагато швидше готується! Так що цей рецепт приготування лагмана без м'яса ідеально підходить, з одного боку, для вічно зайнятих і поспішають господинь, а з іншого, - для людей, стежать за своєю вагою, або просто за тим, щоб харчуватися правильно. Щасти вам готування!
- Локшина - 400 грам
- Соя - 100 грам
- Масло рослинне - 30 грам
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0.5 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
1. У киплячій підсоленій воді відварюємо сою 10 хвилин без кришки, і відкидаємо на друшляк.
2. Паралельно в солоній воді відварити картоплю.
3. На рослинному маслі обсмажити подрібнені цибулю і моркву, і в кінці додамо томатну пасту.
4. Тушкуємо овочі ще пару хвилин, а потім додамо сою, і обсмажуємо все разом.
5. Готову суміш зі сковороди кидаємо в каструлю з уже готовою картоплею. Додаємо лавровий лист, всілякі спеції і сіль за смаком. Продовжуємо варити на невеликому вогні до тієї густоти, яка вас влаштує.
6. Відварюємо локшину, як зазначено на упаковці. Розкладаємо по тарілках, і заливаємо заливкою з каструлі. Готово!