Рецепт Лагман з баранини в мультиварці фото

Лагман з баранини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Лагман з баранини - відмінне в усіх відношеннях блюдо, воно дуже смачне і дуже ситне, в такому лагмане ви можете використовувати будь-які овочі на ваш смак, а зробити його в мультиварці зовсім не складно.

Опис приготування:

Рецепт приготування лагмана з баранини в мультиварці відноситься до середньоазіатської кухні, але, на мій погляд, це блюдо буде мати гарний вигляд на столі у будь-якої господині. Всі необхідні для лагмана інгредієнти цілком звичні для нас - це м'ясо і різні овочі, які подаються разом з локшиною. Причому самі овочі ви можете вибрати абсолютно будь-які на ваш смак, та й консистенція страви залежить від ваших уподобань, адже лагман може виступати як в якості супу, так і бути основною стравою, в залежності від кількості доданої рідини. Так що якщо вам цікаво, як приготувати лагман з баранини в мультиварці, я з радістю розповім вам про це, а ви обов'язково спробуйте зробити таке чудове блюдо.

1) Для початку промиваємо баранину і нарізаємо її невеликими кубиками, цибуля подрібнюємо, морква трьом на крупній тертці. Картоплю нарізаємо кубиками за розміром, як і м'ясо, редьку і перець ріжемо брусками, часник подрібнюємо.

2) Тепер наливаємо в чашу мультиварки трохи рослинного масла і включаємо режим"Випічка" , викладаємо в чашу баранину і смажимо її до золотистого кольору.

3) Додаємо до м'яса моркву, редьку і цибулю, перемішуємо все і смажимо ще хвилин 10-15.

4) Потім викладаємо в чашу картопля і болгарський перець, наливаємо воду, розбавлену з томатною пастою, солимо і перчимо все за смаком, включаємо режим"Гасіння" з 1, 5 годину.

5) приблизно за 10 хвилин до закінчення режиму додаємо в блюдо часник. У каструлі нагріваємо воду, злегка солимо її і відварюємо у воді локшину до повної готовності, потім відкидаємо її на друшляк і промиваємо.

6) Відварену локшину викладаємо на тарілку, на неї кладемо шматочки баранини і овочів, поливаємо все соусом і посипаємо свіжою зеленню, подаємо блюдо до столу.

Приємного всім апетиту!


  • Баранина - 500 грам
  • Локшина для лагмана - 200 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Редька - 0, 5 штуки
  • Вода - 1 літр
  • Паста томатна - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Зелень свіжа - За смаком (для подачі)
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Рецепт приготування лагмана з баранини в мультиварці відноситься до середньоазіатської кухні, але, на мій погляд, це блюдо буде мати гарний вигляд на столі у будь-якої господині. Всі необхідні для лагмана інгредієнти цілком звичні для нас - це м'ясо і різні овочі, які подаються разом з локшиною. Причому самі овочі ви можете вибрати абсолютно будь-які на ваш смак, та й консистенція страви залежить від ваших уподобань, адже лагман може виступати як в якості супу, так і бути основною стравою, в залежності від кількості доданої рідини. Так що якщо вам цікаво, як приготувати лагман з баранини в мультиварці, я з радістю розповім вам про це, а ви обов'язково спробуйте зробити таке чудове блюдо.

1) Для початку промиваємо баранину і нарізаємо її невеликими кубиками, цибуля подрібнюємо, морква трьом на крупній тертці. Картоплю нарізаємо кубиками за розміром, як і м'ясо, редьку і перець ріжемо брусками, часник подрібнюємо.

2) Тепер наливаємо в чашу мультиварки трохи рослинного масла і включаємо режим"Випічка" , викладаємо в чашу баранину і смажимо її до золотистого кольору.

3) Додаємо до м'яса моркву, редьку і цибулю, перемішуємо все і смажимо ще хвилин 10-15.

4) Потім викладаємо в чашу картопля і болгарський перець, наливаємо воду, розбавлену з томатною пастою, солимо і перчимо все за смаком, включаємо режим"Гасіння" з 1, 5 годину.

5) приблизно за 10 хвилин до закінчення режиму додаємо в блюдо часник. У каструлі нагріваємо воду, злегка солимо її і відварюємо у воді локшину до повної готовності, потім відкидаємо її на друшляк і промиваємо.

6) Відварену локшину викладаємо на тарілку, на неї кладемо шматочки баранини і овочів, поливаємо все соусом і посипаємо свіжою зеленню, подаємо блюдо до столу.

Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти