Лагман з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Лагман з яловичини готуватися в мультиварці, на все про все у вас піде годину часу. Середньоазіатське національне блюдо порадує своїм багатим смаком і чудовим ароматом. Підійде на обід або вечерю.
Приготуємо лагман з яловичини в мультиварці в домашніх умовах. Іноді сучасна побутова техніка приходить нам на виручку, особливо коли потрібно поспішити. Ось і тут, лагман готується не в каструлі, а в мультиварці. Суп подається на обід, але можна подати і на вечерю (можливо і без бульйону). Гарного вам дня і вдалого приготування!
- Яловичина - 500 грам
- Бульйон - 1, 5 L
- Локшина - 250 грам
- Перецьь болгарський - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Селера - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1/2 штуки
- Корінь імбиру - 1 Ст. Ложка (тертий)
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 100 грам
- Петрушка - 0, 5 штуки (пучка)
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Яловичину промийте та висушіть.
Поріжте кубиками середнього розміру.
Півкільцями ріжемо цибулю.
Солодкий перець ріжемо дрібними кубиками.
Подрібнюємо часник.
Помідори залийте окропом на пару хвилин. Зніміть з них шкірку і дрібно наріжте.
Селера і петрушку нарізаємо дрібно.
Обсмажуємо в чаші мультиварки на рослинному маслі яловичину. Смажити 10 хвилин.
Кладемо всі інгредієнти в чашу мультиварки і заливаємо бульйоном. Готуємо в програмі "суп" 40 хвилин.
Тим часом відварити в киплячій воді локшину, приблизно 8 хвилин. Готову локшину відкидаємо на друшляк.
Після завершення 40-хвилинної програми додаємо в суп локшину. Солимо, перчимо й перемішуємо. Даємо настоятися під кришкою 10-15 хвилин.
Лагман Готовий! До столу продавайте, присипавши зеленню. Смачного!