Рецепт Лагман з яловичини по-узбецьки фото

Лагман з яловичини по-узбецьки
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо, Яловичина, Локшина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Лагман - блюдо узбецької і середньоазіатської національної кухні. Готується суп з яловичого м'яса, овочів і локшини-лагман, приготовленої вручну. У наш час багато хто використовує звичайні макарони / локшину.

Готуємо лагман з яловичини по-узбецьки в домашніх умовах. Цього разу я не готував локшину-лагман вручну, а купив її в магазині. Власне суп варився в казані, що набагато правильніше з точки зору узбецької кухні =) Перед подачею на стіл суп повинен настоятися під кришкою 10-15 хвилин. Хай щастить!

  • Яловича м'якоть - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Редька - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2, 5 склянки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Масло рослинне - 30 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Локшина - 400 грам
лагман з яловичини по-узбецьки - фото крок 1
Vskipyatite 2, 5 літра води. Відваріть локшину в підсоленій киплячій воді 3-4 хвилини. Відкиньте на друшляк і дайте стекти воді, змастіть локшину рослинним маслом.
лагман з яловичини по-узбецьки - фото крок 2
М'ясо наріжте великими кубиками. У казанку розігрійте рослинне масло і обсмажте яловичину до золотистої скоринки, 10-15 хвилин.
лагман з яловичини по-узбецьки - фото крок 3
Дрібно поріжте ріпчасту цибулю.
лагман з яловичини по-узбецьки - фото крок 4
Промийте і очистіть редьку. Наріжте соломкою.
лагман з яловичини по-узбецьки - фото крок 5
Додайте редьку і цибулю до м'яса.
лагман з яловичини по-узбецьки - фото крок 6
Додаємо томатну пасту, перемішуємо і продовжуємо готувати 10-15 хвилин.
лагман з яловичини по-узбецьки - фото крок 7
Заливаємо все водою або бульйоном.
лагман з яловичини по-узбецьки - фото крок 8
Варимо під кришкою на повільному вогні до готовності, приблизно 45-60 хвилин.
лагман з яловичини по-узбецьки - фото крок 9
Подрібнюємо зелень і часник.
лагман з яловичини по-узбецьки - фото крок 10
У самому кінці додаємо в казанок: зелень, часник і перець.
лагман з яловичини по-узбецьки - фото крок 11
Перед подачею на стіл додаємо в суп локшину, трохи розігріваємо. Смачного!

Схожі рецепти