Плов зі свининою по-тайськи

Рецепт Плов зі свининою по-тайськи фото

Цей оригінальний, але все ж дуже простий рецепт плову зі свининою по тайськи - щось середнє між традиційною тайською кухнею за рахунок м'ясного соусу і класичного рису для плову - басматі. Цей рецепт приготування плову зі свининою по-тайськи, можливо, і має деякі складності з соусом, але зате відмінний смак і апетитний вигляд готового блюда вас т...

Читати далі

Плов з сочевиці

Рецепт Плов з сочевиці фото

Плов з сочевицею - чудове блюдо, яке підійде для обіду або вечері. До речі, плов виходить пісним, що важливо для тих, хто дотримується посту. Блюдо розраховане на 2-3 порції, рекомендую! До вашої уваги - простий рецепт приготування плову з сочевиці. Моркву і цибулю гасяться на рослинній олії, потім додається рис, сочевиця і томати, зверху вливаєт...

Читати далі

❤️ Плов❤️  - це традиційне страва зі сходу, яка здавна займає важливе місце в кулінарному доробку багатьох країн світу. Це страва з рису, яка приготовлюється з м'ясом та різними овочами. Саме поєднання цих складників дає плову неповторний смак і аромат.

Історія плову налічує багато століть. У країнах Центральної Азії плов називають "ош", а у країнах Близького Сходу - "пілак". В різних країнах приготування плову може трохи відрізнятися від інших регіонів, але основні складові залишаються незмінними.

Приготування плову - це весь процес, що відбувається на вогні великого казана. Це процес довгий та мандрівний, але він вартий уваги та зусиль. Кожен шматочок м'яса та кожне зерно рису має пройти через певні етапи приготування, щоб у кінцевому результаті ми отримали справжній плов.

Традиційно плов приготовлюється з баранини, оскільки саме це м'ясо має найбільш насичений смак та аромат. Але у залежності від регіону приготування плову, можуть використовуватися різні види м'яса, такі як яловичина, свинина або курка.

Плов - це не просто страва, це справжнє мистецтво приготування їжі, яке передається з покоління в покоління. І якщо ви хочете спробувати себе в ролі майстра плову, то вам варто поклонитися досвіду своїх предків та віддатися улюбленому заняттю. Кожен рецепт плову має свої особливості та нюанси приготування, але якщо дотримуватися базових принципів, то результат буде завжди вражаючим. Так, для приготування плову потрібно дотримуватися правильної пропорції м'яса, рису та овочів, а також дотримуватися оптимальної температури та часу приготування.

У складі плову можуть бути різні види овочів, такі як:

✔️ морква,

✔️ цибуля,

✔️ перець,

✔️ помідори та інші.

Також можуть використовуватися різні спеції, які надають страві неповторного смаку та аромату. До складу плову також можуть додаватися сухофрукти, горіхи та інші інгредієнти, які доповнюють смак та роблять страву ще більш ситною.

Плов може бути подано на стіл як основна страва, або як гарнір до м'яса чи риби. Він ідеально підходить для святкового столу, а також для повсякденного меню. Це ситна та корисна страва, яка насичує організм корисними речовинами та надає енергію на весь день.

Усім, хто любить смачну та корисну їжу, варто спробувати приготувати ❤️ плов❤️  та насолоджуватися неповторним смаком та ароматом. Варто зазначити, що рецептів на плов існує надзвичайно багато, і кожен може вибрати той, який більш підходить до його смаку та уподобань. Але в будь-якому випадку, плов - це страва, яка завжди буде на славу смаку та аромату, а також надасть вам чудову можливість поринути в світ традиційної кухні.❤️ ❤️ ❤️ 

Плов з анісом

Рецепт Плов з анісом фото

Перед вами рецепт приготування плову з анісом. Смачне, в міру екзотичне, але при цьому досить просте в готуванні блюдо полюбилося мені і моїй родині. Спробуйте приготувати, вам теж сподобається! Перед вами рецепт приготування плову з анісом! впевнена, вам сподобається це блюдо. Аніс надає йому потрібний східний колорит і незабутній аромат! Від та...

Читати далі

Palova

Рецепт Palova фото

Palova - традиційне блюдо народів Середньої Азії. В перекладі, це плов. Заходьте і дивіться! Я навчу Вас, як приготувати справжній "палів " , а готувати ми будемо його а казані на багатті. Запрошую! Рецепт традиційний, так готувати плов мене навчив виходець із середньої Азії, який працював у нас на дачі. Тому рекомендую точно слідувати рецептом. ...

Читати далі

Плов з гранатом

Рецепт Плов з гранатом фото

Ароматний плов можна зробити ще смачніше, якщо при його приготуванні додати зерна граната. Блюдо отримає легку кислинку, яка ідеально буде поєднуватися з м'ясом і підкреслить весь букет спецій. Розсипчастий і ароматний плов - ідеальне блюдо для обіду або вечері, його із задоволенням їдять як дорослі, так і діти. До речі, ви можете подати його з б...

Читати далі

Плов з крижів

Рецепт Плов з крижів фото

Багато країн вважають плов своїм національним блюдом. І в кожній його готують на свій манер, одні люблять більше спецій і гостроту, інші пожирнее. Розповім, як приготувати плов з крижів. Для приготування плову можна використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, курку, свинину, яловичину і, звичайно, баранину. Ви можете додавати будь-які спеції за см...

Читати далі

Плов кращий

Рецепт Плов кращий фото

Чудове блюдо, яке нікого не залишає байдужим, це плов кращий. Його можна приготувати заздалегідь і відкрити тільки після того, коли всі зберуться будинку: смак такий, що пальчики оближеш. Для того, хто не знав, як приготувати плов кращий будинку, в цьому рецепті максимально просто пояснюється весь процес. Для плову дуже важливо вибрати гарне м'яс...

Читати далі

Плов з перловки з куркою

Рецепт Плов з перловки з куркою фото

Чи не рисом єдиним! Спробуйте приготувати плов з перловки з ніжним курячим м'ясом і овочами. Перлова каша чудово поєднується з м'ясом, якщо все правильно зробити, виходить неймовірне блюдо! Приготуємо плов з перловки з куркою в домашніх умовах. В першу чергу обсмажується м'ясо, цибулю і моркву. Потім, поступово додаються інші інгредієнти. Самою о...

Читати далі

Плов з родзинками

Рецепт Плов з родзинками фото

Пропоную вам класичний рецепт плову з родзинками - це традиційне блюдо узбецької кухні володіє таким карколомним смаком і ароматом, що неодмінно вам сподобається! Плов з родзинками по праву називають "бухарским " , хоча в древньої Бухарі, звідки прийшов до нас цей чудовий рецепт, у нього інше прізвисько - "любов-мережу & Quot; . Готують це багате...

Читати далі

Плов в татарському

Рецепт Плов в татарському фото

Багато разів я готувала це блюдо. Кожен раз, але безуспішно. Але в якийсь момент я зрозуміла, що всі рецепти, які я використовувала, мають ту ж помилку! Неправильна послідовність компонентів. Тоді я спробувала приготувати інгредієнти в іншому порядку. І вуаля! У мене вийшло точно таке ж блюдо як я одного разу спробувала. Теоретично, найкраще бара...

Читати далі

Плов з булгура з нутом і яйцями

Рецепт Плов з булгура з нутом і яйцями фото

Обов'язково подивіться, як приготувати плов з булгура з нутом і яйцями - це дуже смачне і оригінальне блюдо, незважаючи на те, що багато хто звик до рецептів плову саме з рисової крупи.Завдяки обсмаженою овочам, спецій, горіхів і родзинок плов завжди вважався одним з кращих гарячих страв. Багато хто звик готувати його з рису, але в цьому рецепті ...

Читати далі

Плов в чавунці в духовці

Рецепт Плов в чавунці в духовці фото

Традиційний узбецький плов в духовці стане справжнім подарунком для ваших гостей на святковому столі! Дозвольте вам розповісти рецепт цього прекрасного страви - плову в чавунці в духовці! Для приготування плову в чавунці в духовці нам буде потрібно великий чавунець, розрахований на велику компанію. М'ясо можете брати будь, хоча за традицією, звич...

Читати далі

Плов з бараниною в казані

Рецепт Плов з бараниною в казані фото

Для приготування справжнього плову використовують шматочки баранини (файл або кістки) і особливий сорт рису. Розповідаю, як приготувати плов з бараниною в казані, він виходить пряним і розсипчастим. Для приготування плову потрібен казан, якщо такого немає, то використовуйте каструлю з товстими стінками або готуйте в глибокій сковороді. Краще вико...

Читати далі

Солодкий плов

Рецепт Солодкий плов фото

Якщо вам захотілося приготувати щось незвичайне, то солодкий плов з фруктами буде дуже доречним. Приготування солодкого плову займає зовсім небагато часу. Блюдо добре тим, що підійде вегетаріанцям.Приготування:Перебрати рис і промити під холодною проточною водою. Вимити сухофрукти в теплій воді. У сковороді розігріти олію. Додати нарізану кільцям...

Читати далі

Узбецький плов в казані

Рецепт Узбецький плов в казані фото

Плов, як і шашлик, є традиційним східним блюдом. Кожна країна може похвалитися своїм рецептом, як і кожна господиня. Розповім сьогодні про те, як приготувати узбецький плов в казані. Одні люблять плов з яловичиною, бараниною, а інші воліють свинину або пісну курку. Є рецепти, де замість рису використовується гречка та інші види круп. Дуже часто к...

Читати далі