Рецепт Плов зі свининою по-тайськи фото

Плов зі свининою по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Фарш, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Плов

Цей оригінальний, але все ж дуже простий рецепт плову зі свининою по тайськи - щось середнє між традиційною тайською кухнею за рахунок м'ясного соусу і класичного рису для плову - басматі.

Цей рецепт приготування плову зі свининою по-тайськи, можливо, і має деякі складності з соусом, але зате відмінний смак і апетитний вигляд готового блюда вас точно не залишить байдужими. Один дам маленький рада: помідори перед подачею звільніть від насіння і шкурок, так часточки НЕ "розповзуться" при нагріванні, і помідори не "потечуть", зіпсувавши зовнішній вигляд готового блюда. В іншому ж все повинно бути просто. Хай щастить!

  • Фарш - 400 грам
  • Стручкова квасоля - 150 грам
  • Помідори - 100 грам
  • Часник - 1 штука(1 велика головка)
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Рис басматі - 100 грам
  • Перець чилі кетчуп - 2 чайних ложки
  • Соєвий соус - 2 чайних ложки
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Базилік - 100 грам
  • Яйце - 1 штука (потрібен тільки жовток)
  • Спеції - За смаком
плов зі свининою по-тайськи - фото крок 1
1. Фарш обсмажити на олії до готовності. Змішаємо окремо всі інгредієнти для соусу: мідь, чилі, соєвий соус, жовток одного яйця, спеції за смаком і подрібнений в пюре часник. Цей соус відправимо до м'яса, обсмажити все разом. Квасоля і цибулю ріжемо дрібно і додаємо відразу, помідори - у самому кінці.
плов зі свининою по-тайськи - фото крок 2
2. Коли суміш вже гарненько зарум'яниться, додамо промитий базилік прямо великими листками, а в самому кінці, коли пора знімати з вогню, - помідори скибочками.
плов зі свининою по-тайськи - фото крок 3
3. Рис відварити окремо до готовності, і вже при подачі змішаємо з тайської сумішшю.
плов зі свининою по-тайськи - фото крок 4
4. І ось таку красу отримуємо в підсумку! Смачного!

Схожі рецепти