Рецепт Яловичина по-тайськи фото

Яловичина по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Таїланд - країна з багатою кулінарної культурою! Ця страва відноситься до тайської національної кухні. Яловичина готується з овочами і смачним соусом. Блюдо виходить дуже соковитим і ситним!

Перед вами - простий рецепт приготування яловичини по-тайськи. Блюдо дуже вишукане і тому вам буде потрібно кілька незвичайних інгредієнтів, наприклад, рослинне масло кунжутне або арахісове. На гарнір до такої страви подається рисова локшина. Сподіваюся, у вас все вийде. Хай щастить!

  • Яловичина - 400 грам
  • Перецьь болгарський - 5 штук (обов'язково різнокольоровий! !)
  • Перецьь чилі - 1 штука
  • Лук червоний - 2 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Імбир - 1 штука (корінь 3-4 см)
  • Соєвий соус - 6 Ст. Ложок
  • Крохмаль - 2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (кунжутне або арахісове)
  • Базилік - 1 штука (пучок)
  • Braai - 1 За смаком
  • Цибуля зелена - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
яловичина по-тайськи - фото крок 1
Яловичину нарізаємо тонкими шматочками. Тепер її потрібно замаринувати в суміші соєвого соусу, чорного перцю і рослинного масла.
яловичина по-тайськи - фото крок 2
Болгарські перці нарізаємо смужками, перець чилі - кільцями, Червона цибуля - тонкими пір'ям, імбир - соломкою. Часник і зелень подрібнюємо.
яловичина по-тайськи - фото крок 3
Крохмаль розведіть в половині склянки води з 4 ст.Л. Соєвого соусу.
яловичина по-тайськи - фото крок 4
Сильно нагрійте вок або глибоку сковороду, обсмажте яловичину на рослинній олії. Жарим до румяности, потім додаємо цибулю, часник і імбир. Готуємо 2-3 хвилини.
яловичина по-тайськи - фото крок 5
Додаємо перці, смажимо ще 2-3 хвилини. Перецьь при цьому повинен залишитися хрустким.
яловичина по-тайськи - фото крок 6
Вливаємо крохмальний розчин, постійно помішуючи, чекаємо поки соус загусне. Це займе 1-2 хвилини.
яловичина по-тайськи - фото крок 7
Знімаємо вок з вогню, додаємо подрібнену зелень і перемішуємо.
яловичина по-тайськи - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти