Яловичина по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)
Таїланд - країна з багатою кулінарної культурою! Ця страва відноситься до тайської національної кухні. Яловичина готується з овочами і смачним соусом. Блюдо виходить дуже соковитим і ситним!
Перед вами - простий рецепт приготування яловичини по-тайськи. Блюдо дуже вишукане і тому вам буде потрібно кілька незвичайних інгредієнтів, наприклад, рослинне масло кунжутне або арахісове. На гарнір до такої страви подається рисова локшина. Сподіваюся, у вас все вийде. Хай щастить!
- Яловичина - 400 грам
- Перецьь болгарський - 5 штук (обов'язково різнокольоровий! !)
- Перецьь чилі - 1 штука
- Лук червоний - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Імбир - 1 штука (корінь 3-4 см)
- Соєвий соус - 6 Ст. Ложок
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (кунжутне або арахісове)
- Базилік - 1 штука (пучок)
- Braai - 1 За смаком
- Цибуля зелена - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Яловичину нарізаємо тонкими шматочками. Тепер її потрібно замаринувати в суміші соєвого соусу, чорного перцю і рослинного масла.
Болгарські перці нарізаємо смужками, перець чилі - кільцями, Червона цибуля - тонкими пір'ям, імбир - соломкою. Часник і зелень подрібнюємо.
Крохмаль розведіть в половині склянки води з 4 ст.Л. Соєвого соусу.
Сильно нагрійте вок або глибоку сковороду, обсмажте яловичину на рослинній олії. Жарим до румяности, потім додаємо цибулю, часник і імбир. Готуємо 2-3 хвилини.
Додаємо перці, смажимо ще 2-3 хвилини. Перецьь при цьому повинен залишитися хрустким.
Вливаємо крохмальний розчин, постійно помішуючи, чекаємо поки соус загусне. Це займе 1-2 хвилини.
Знімаємо вок з вогню, додаємо подрібнену зелень і перемішуємо.
Смачного!