Рецепт Смажений рис по-тайськи фото

Смажений рис по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Смажений рис по-тайськи - не тільки смачний і ситний гарнір, але і повноцінне гаряче блюдо. Смажений рис по-тайськи виходить пряним і трохи гострим завдяки перчику чилі. Насолоджуйтесь!

Опис приготування:

Тайська кухня багата стравами з рису. Тому якщо я хочу на обід подати рис, то обов'язково пошукаю якісь цікаві варіації цього гарніру. Смажений рис по-тайськи поки що найулюбленіший. Він відмінно підходить для тих, хто поститься і вегетаріанців. Ситне і смачне блюдо полюбиться всій вашій родині. Рецепт смаженого рису по-тайки - спеціально для Вас!

  • Мал - 350 грам (зваріть заздалегідь.)
  • Яйця - 2 штуки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Рибний соус - 2 Ст. Ложки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука (маленька цибулина.)
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідор - 1 штука (невеликий.)
  • Перчик Чилі - 1 штука
  • Пучок кінзи - 1 штука (невеликий.)
  • Вапно - 1 штука
  • Огірок - 0, 5 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Білий мелений перець - За смаком
смажений рис по-тайськи - фото крок 1
Збийте яйця разом з соєвим соусом.
смажений рис по-тайськи - фото крок 2
У сковороді розігрійте олію і вилийте яйця з соєвим соусом.
смажений рис по-тайськи - фото крок 3
Потім додайте роздавлений часник, дрібно рубані цибулю і перчик чилі і варений рис. Перемішайте все разом. Одержаний з яєць з соєвим соусом омлет розірвіть на маленькі шматочки.
смажений рис по-тайськи - фото крок 4
Додайте помідор, нарізаний маленькими шматочками, подрібнений огірок, рибний соус і ще трохи соєвого соусу. Перемішайте.
смажений рис по-тайськи - фото крок 5
Смажений рис по-тайськи готуйте на сковороді близько 10 хвилин. Перед самою подачею додайте рубленої кінзи.
смажений рис по-тайськи - фото крок 6
Подавайте смажений рис по-тайськи як гарнір до м'ясних і рибних страв, або як самостійне гаряче блюдо. Такий варіант відмінно підходить для полуденків. Насолоджуйтесь.

Схожі рецепти