Рецепт Рис з кокосовим молоком по-тайськи фото

Рис з кокосовим молоком по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Крупи , Мал , Кокосове молоко
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 хв.

Рецепт приготування рису по-азійському з кокосовим молоком, кокосовим маслом і кленовим сиропом.

Опис приготування:

М'який, злегка солодкий рис, наповнене ароматом кокоса, - прекрасне доповнення до будь-якого каррі. Кокосовий рис буде ще смачніше, якщо прикрасити його зверху шматочками підсмаженого кокосового горіха. Додайте трохи вершкового масла і вершків, і ви отримаєте смачний десерт. Цей рис практично не відрізняється по приготуванню від звичайного рису і не займе у вас багато часу.

  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Кокосового масла - 1 Ст. Ложка
  • klenovogo сироп - 2 Ст. Ложки
  • Кокосового ароматизатора - 1/2 чайних ложки
  • Кокосової стружки - 2 Ст. Ложки
рис з кокосовим молоком по-тайськи - фото крок 1
1. З'єднати кокосове молоко з водою, щоб вийшло 4 чашки рідини.
рис з кокосовим молоком по-тайськи - фото крок 2
2. У великій глибокій каструлі розтопити вершкове масло на середньому вогні. Додати рис і готувати, помішуючи, близько 2 хвилин.
рис з кокосовим молоком по-тайськи - фото крок 3
3. Додати кокосове молоко з водою, сіль, підсолоджувач на ваш вибір і ароматизатор, якщо використовується. Добре розмішати. Довести рис до кипіння, періодично помішуючи, щоб запобігти пригорання.
рис з кокосовим молоком по-тайськи - фото крок 4
4. Коли рис закипить, зменшити вогонь до середнього рівня. Покласти кришку каструлі навскоси, щоб виходила пара. Варити 15-20 хвилин, поки рис не вбере в себе всю (або майже всю) рідина.
рис з кокосовим молоком по-тайськи - фото крок 5
5. Вимкнути вогонь. Щільно закрити каструлю кришкою і дати постояти 5-10 хвилин. Перед подачею на стіл розмішати рис вилкою або паличками. При бажанні посипати рис кокосовою стружкою. Подавати рис теплим.

Схожі рецепти