Десерт з кокосовим молоком
(покроковий рецепт з фото)
У Таїланді багато туристів намагаються кокосове молоко і десерти з нього. Я не виняток. Завжди після поїздок мені хочеться повернути смак відпустки. Цей рецепт став об'єднанням Азії і Європи. Дуже смачно!
Легке вегетаріанське солодка страва здивує багатьох. Воно є низькокалорійним, хоча в складі є горіхи. А ще додається полуниця, яка дарує гарний колір і невелику кислинку. Я пропоную вам прочитати про те, як приготувати десерт з кокосовим молоком і кешью. Все досить просто!
- Полуниця - 200 грам
- Мигдаль - 65 грам
- Фініки - 100 грам
- Кешью - 300 грам
- Мед - 60 грам
- Кокосове молоко - 100 мілілітрів
- Сік лимона - 60 мілілітрів
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
Кешью замочіть у воді на 4-8 годин.
Після цього приступайте до приготування десерту. Подрібніть в блендері фініки, мигдаль і сіль. Викладіть масу на дно форми.
Потім подрібніть кешью і з'єднайте горіхи з кокосовим молоком, соком лимона і медом. Викладіть 2/3 суміші на перший шар.
Тепер подрібніть полуницю, а потім з'єднайте її з залишилася масою. Зробіть останній шар.
Залиште десерт на 2-3 години в морозилці. Далі переставте його в холодильник. Приємною дегустації!