Курка з каррі і кокосовим молоком
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати курку з каррі і кокосовим молоком. Це насправді дуже просто, швидко і не затратно. Така курка ароматна і дуже соковита, відмінно поєднується з рисом.
Є безліч рецептів приготування курки зі спеціями, але в цьому рецепті використаний не тільки каррі, але і кокосове молоко. Саме воно робить курку дуже ніжною і соковитою, а спеції надають страві приємний аромат. Курка з каррі і кокосовим молоком є відмінно поєднується з рисом і / або овочами, а підлива стане приємним доповненням до будь-якої страви. Моїй родині дуже подобається цей рецепт, рекомендую його і вам!
- Куряча грудка - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Зелень - 1 пучок
- Кокосове молоко - 300 мілілітрів
- Каррі - 2-4 Ст. Ложок
- Сік лимона - 1 штука
- Лавровий лист - 2-3 штук
1. Курячі грудки наріжте невеликими кубиками.
2. Наріжте цибулю, обсмажте його на соняшниковій олії. Додайте курку і смажте, поки вона не побіліє.
3. Потім видавіть кілька зубчиків часнику, додайте каррі і банку кокосового молока.
4. Додайте лавровий лист, тушкуйте на невеликому вогні приблизно 50 хвилин. Потім додайте сік лимона і нарізану петрушку.
5. Курка з каррі і кокосовим молоком готова. Смачного!