Курка каррі з кокосовим молоком
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до смаку азіатська кухня, тоді рекомендую спробувати зробити в домашніх умовах цю апетитну і неймовірно пікантну курочку. Приголомшливе поєднання солодких, гострих і пряних ноток!
Хочу поділитися з вами дивно простим способом, як приготувати курку карі з кокосовим молоком. Зручніше за все використовувати мультиварку або скороварку, наприклад, але також можна зробити блюдо і в сотейнику. Мінімум зусиль, короткий підготовчий процес і такий приголомшливий результат! Ця страва точно варто взяти на замітку.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Солодкий перець - 1 штука
- Томатна паста - 100 грам
- Кокосове молоко - 400 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Чилі - За смаком
- Спеції "гараму масала" - За смаком (по бажанню)
1. Насамперед потрібно вимити й обсушити грудку. Наріжте її невеликими шматочками.
2. Очистіть цибулину і солодкий перець.
3. Викладіть в чашу блендера.
4. Влийте кокосове молоко.
5. Додайте очищений часник і томатну пасту.
6. Додати сіль, додайте каррі, чилі і інші спеції за смаком. Подрібніть все до однорідності.
7. Викладіть курочку в чашу мультиварки або в сотейник з товстим дном.
8. Вилийте соус каррі.
9. Залиште гаситися до готовності. Перед подачею можна додати трохи свіжої зелені. Ідеальний гарнір, звичайно ж, це рис.