Грибний суп по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)
Грибний суп по-тайськи - це ароматне і незвичайне блюдо, рецепт якого прийшов до нас з далекого Таїланду. В його основі лежать гриби шиітаке, які відрізняються своїм насиченим смаком.
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких нетрадиційної кухнею, то східні страви підійдуть для цієї справи просто ідеально. Дізнайтеся, як приготувати грибний суп по-тайськи. Ваші близькі обов'язково оцінять цю незвичайну східну грибну юшку.
- Гливи - 200 грам
- Шиітаке - 100 грам
- Енокі - 1 пучок
- Лемонграс - 2 штуки
- Листя окупант-лайма - 4 штуки
- Braai - 1/5 пучка
- Вапно - 1 штука
- Нам Прік Pao - 1 Ст. Ложка
- Рибний соус - 2 Ст. Ложки
- Вода - 800 мілілітрів
Насамперед вам необхідно підготувати гриби. Для це замочіть їх у холодній воді, чистий, відріжте кінчики ніжок.
Гриби енокі потрібно відокремити від кореневища і розділити таким чином, щоб вони зовні нагадували локшину. Якщо ці гриби вам знайти не вдалося, можна обійтися без них.
Лемонграс відбийте сокиркою і зав'яжіть у вузлик. Наберіть в каструльку воду, покладіть в неї лемонграсс і шиїтаке. Доведіть до кипіння. Покладіть всі інші інгредієнти, крім енокі і кінзи.
В кінці приготування киньте в каструльку енокі і рубану кінзу, яку можна замінити будь-який інший зеленню. Суп готовий, його можна розливати по тарілках і подавати до столу.