Рецепт Локшина по-тайськи зі свининою фото

Локшина по-тайськи зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина , Локшина
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Класичний рецепт локшини по-тайськи зі свининою для тих, хто любить постійно пробувати щось новеньке! смак - приголомшливий, недарма наші люди так люблять азіатську кухню! смачно, ситно і ароматно!

Опис приготування:

Рецепт приготування локшини по-тайськи зі свининою сподобається тим, хто без великих зусиль вміє оперувати новими поєднаннями звичних подуктів. Тобто, побачити, як, всі інгредієнти прості, а ось як їх з'єднати смачно (і щоб вийшло екзотичну страву) - це, напевно, наука. Я взяла за основу традиційний тайський рецепт і поміняла екзотичні інгредієнти на зразок морських водоростей і черепахового м'яса на щось більш нам звичне. Вийшло смачно!

  • Свинина - 900 грам
  • Цибуля зелена - 2 пучка
  • Сухарі паніровочні - 1 Склянка
  • Імбир - 1 штука (корінь, приблизно 5 см.)
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Перець - 0.5 Ст. Ложки
  • Яйця - 3 штуки
  • Локшина - 500 грам("скляна" )
  • Печериці - 300 грам
  • Шпинат - 100 грам
  • Лук-пориста - 1 пучок
  • Морква - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
локшина по-тайськи зі свининою - фото крок 1
1. У кухонному комбайні до однорідності подрібнити філе свинини.
локшина по-тайськи зі свининою - фото крок 2
2. Додамо сюди ж зелений подрібнену цибулю, сухарі, імбир, порізаний і очищений, а також сіль, соєвий соус і перець (у мене гострий білий перець). Змішаємо до однорідності і додаємо тепер соєвий соус і яйця.
локшина по-тайськи зі свининою - фото крок 3
3. З отриманої маси ліпимо кульки. Їх можна посмажити, але я віддаю перевагу запікати - так корисніше.
локшина по-тайськи зі свининою - фото крок 4
4. Тим часом відварити локшину, як зазначено на упаковці. Вже готову локшину розрізаємо, щоб були шматочки поменше.
локшина по-тайськи зі свининою - фото крок 5
5. Додаємо подрібнені гриби, цибуля, шпинат, морквину і спеції за смаком. Доводимо до кипіння, кидаємо фрикадельки.
локшина по-тайськи зі свининою - фото крок 6
6. От і все! Ще раз доводимо до кипіння, додаємо до смаку спеції - і можна блюдо подавати!

Схожі рецепти