Локшина по-тайськи зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт локшини по-тайськи зі свининою для тих, хто любить постійно пробувати щось новеньке! смак - приголомшливий, недарма наші люди так люблять азіатську кухню! смачно, ситно і ароматно!
Рецепт приготування локшини по-тайськи зі свининою сподобається тим, хто без великих зусиль вміє оперувати новими поєднаннями звичних подуктів. Тобто, побачити, як, всі інгредієнти прості, а ось як їх з'єднати смачно (і щоб вийшло екзотичну страву) - це, напевно, наука. Я взяла за основу традиційний тайський рецепт і поміняла екзотичні інгредієнти на зразок морських водоростей і черепахового м'яса на щось більш нам звичне. Вийшло смачно!
- Свинина - 900 грам
- Цибуля зелена - 2 пучка
- Сухарі паніровочні - 1 Склянка
- Імбир - 1 штука (корінь, приблизно 5 см.)
- Сіль - 2 чайних ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Перець - 0.5 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
- Локшина - 500 грам( "скляна" )
- Печериці - 300 грам
- Шпинат - 100 грам
- Лук-пориста - 1 пучок
- Морква - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. У кухонному комбайні до однорідності подрібнити філе свинини.
2. Додамо сюди ж зелений подрібнену цибулю, сухарі, імбир, порізаний і очищений, а також сіль, соєвий соус і перець (у мене гострий білий перець). Змішаємо до однорідності і додаємо тепер соєвий соус і яйця.
3. З отриманої маси ліпимо кульки. Їх можна посмажити, але я віддаю перевагу запікати - так корисніше.
4. Тим часом відварити локшину, як зазначено на упаковці. Вже готову локшину розрізаємо, щоб були шматочки поменше.
5. Додаємо подрібнені гриби, цибуля, шпинат, морквину і спеції за смаком. Доводимо до кипіння, кидаємо фрикадельки.
6. От і все! Ще раз доводимо до кипіння, додаємо до смаку спеції - і можна блюдо подавати!