Рецепт Азіатська локшина зі свининою фото

Азіатська локшина зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Малайзійська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Свинина , Макарони , Локшина
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування локшини по-азійському зі свининою, апельсиновим соком, брокколі і квасолею.

Опис приготування:

У невеликій мисці змішати разом апельсиновий сік, соус, оцет, кетчуп і 3/4 чайної ложки солі. Тонко нарізати стебла брокколі скибочками поперек. Розділити суцвіття брокколі на маленькі частини.

У великій каструлі з киплячою підсоленою водою варити локшину до готовності, згідно з інструкцією на упаковці, додавши брокколі (стебла і суцвіття) і квасоля протягом останньої хвилини приготування. Злити воду і викласти локшину з брокколі і квасолею в миску.

У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Обваляти філе свинини в кукурудзяному крохмалі, струшуючи надлишок. Смажити свинину, поки не підрум'яниться, часто перевертаючи, близько 3 хвилин. Залити приготовленим соусом і довести до кипіння. Додати в миску з локшиною і овочами, перемішати і подавати.


  • Яблучного оцту - 3 Ст. Ложки
  • Кетчупу - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Головка брокколі - 600 грам
  • Широкої яєчної локшини- 240 грам
  • Квасолі - 240 грам
  • Рослинної олії - 2 Ст. Ложки
  • Безкісткового філе свинини - 450 грам
  • Кукурудзяного крохмалю - 3 Ст. Ложки
У невеликій мисці змішати разом апельсиновий сік, соус, оцет, кетчуп і 3/4 чайної ложки солі. Тонко нарізати стебла брокколі скибочками поперек. Розділити суцвіття брокколі на маленькі частини.

У великій каструлі з киплячою підсоленою водою варити локшину до готовності, згідно з інструкцією на упаковці, додавши брокколі (стебла і суцвіття) і квасоля протягом останньої хвилини приготування. Злити воду і викласти локшину з брокколі і квасолею в миску.

У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Обваляти філе свинини в кукурудзяному крохмалі, струшуючи надлишок. Смажити свинину, поки не підрум'яниться, часто перевертаючи, близько 3 хвилин. Залити приготовленим соусом і довести до кипіння. Додати в миску з локшиною і овочами, перемішати і подавати.

Схожі рецепти