Азіатська локшина зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування локшини по-азійському зі свининою, апельсиновим соком, брокколі і квасолею.
У невеликій мисці змішати разом апельсиновий сік, соус, оцет, кетчуп і 3/4 чайної ложки солі. Тонко нарізати стебла брокколі скибочками поперек. Розділити суцвіття брокколі на маленькі частини.
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою варити локшину до готовності, згідно з інструкцією на упаковці, додавши брокколі (стебла і суцвіття) і квасоля протягом останньої хвилини приготування. Злити воду і викласти локшину з брокколі і квасолею в миску.
У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Обваляти філе свинини в кукурудзяному крохмалі, струшуючи надлишок. Смажити свинину, поки не підрум'яниться, часто перевертаючи, близько 3 хвилин. Залити приготовленим соусом і довести до кипіння. Додати в миску з локшиною і овочами, перемішати і подавати.
- Яблучного оцту - 3 Ст. Ложки
- Кетчупу - 2 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
- Головка брокколі - 600 грам
- Широкої яєчної локшини- 240 грам
- Квасолі - 240 грам
- Рослинної олії - 2 Ст. Ложки
- Безкісткового філе свинини - 450 грам
- Кукурудзяного крохмалю - 3 Ст. Ложки
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою варити локшину до готовності, згідно з інструкцією на упаковці, додавши брокколі (стебла і суцвіття) і квасоля протягом останньої хвилини приготування. Злити воду і викласти локшину з брокколі і квасолею в миску.
У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Обваляти філе свинини в кукурудзяному крохмалі, струшуючи надлишок. Смажити свинину, поки не підрум'яниться, часто перевертаючи, близько 3 хвилин. Залити приготовленим соусом і довести до кипіння. Додати в миску з локшиною і овочами, перемішати і подавати.