Пиріг з ківі

Рецепт Пиріг з ківі фото

Коли звичайні пироги набридають, спробуйте приготувати екзотичний пиріг з ківі. Пиріг виходить дуже ніжний, м'який і "мокрий" - прямо як я люблю. Рецептура цього пирога з ківі перевірена часом - тому якщо хочете приготувати дійсно смачний пиріг з ківі, постарайтеся нічого не експериментувати і просто дотримуйтесь цим рецептом з фото Тоді у вас ви...

Читати далі

Азіатська локшина зі свининою

Рецепт Азіатська локшина зі свининою фото

Рецепт приготування локшини по-азійському зі свининою, апельсиновим соком, брокколі і квасолею. У невеликій мисці змішати разом апельсиновий сік, соус, оцет, кетчуп і 3/4 чайної ложки солі. Тонко нарізати стебла брокколі скибочками поперек. Розділити суцвіття брокколі на маленькі частини.У великій каструлі з киплячою підсоленою водою варити локши...

Читати далі

Малайзійська кухня

Це одна з найбільш різноманітних кухонь у світі, яка поєднує в собі впливи китайської, індійської та мусульманської культур. Малайзійські страви багаті на ароматичні спеції, трави та інгредієнти, такі як лимонна трава, галангал, куркума, кокосове молоко, тамаринд і багато інших.

Однією з найбільш популярних страв малайзійської кухні є нудлс лакса, які складаються з рисових вермішелів, кокосового молока, куркуми та інших спецій, а також з м'яса або морепродуктів.

Також варто згадати про страву, яку можна зустріти в будь-якому куточку Малайзії. Це дуже популярна страва, яка складається з кокосового молока, томатного соусу, лимонної трави, галангалу та інших спецій. Вона зазвичай подається з рисом та м'ясом або морепродуктами.

Дуже популярною закускою є сате, який складається зі шматочків м'яса, зазвичай курки або баранини, які нанизують на дерев'яні шампури та обсмажують на вугіллі. Вони подаються з ароматним арахісовим соусом та свіжими овочами.

Також варто спробувати інші страви, такі як:

  • Ренданг 

Мм'ясо або морепродукти, обсмажені зі спеціями та кокосовим молоком.

  • Насі горен 

Морепродукти, обсмажені зі спеціями та соусом.

  • Надж паті

Коржі з рису, які запікають з яєчними вершками та соусом

  • Роті чанай

Індійський хліб з соусом чанай та спеціями та багато інших.

Також важливо згадати про напої малайзійської кухні, зокрема:

  • Тех тарик

Cвіжий кокосовий сік.

  • Копі тарик

Vіцний кавовий напій з кокосовим молоком.

  • Тех о айр

Чай з молоком та спеціями та багато інших.

Загалом, малайзійська кухня є дуже різноманітною та ароматною, зі смаками, які задовольнять будь-який смак. Якщо ви любите екзотичні страви та смаки, то варто спробувати малайзійську кухню та дізнатися більше про її традиції та інгредієнти. Запрошуємо вас переглянути наш розділ з рецептами малайзійської кухні та спробувати готувати ці страви вдома!

Печеня з брокколі з тофу

Рецепт Печеня з брокколі з тофу фото

Рецепт приготування печені з капусти брокколі, тофу і горіхів кешью. На гарнір до печені добре подавати коричневий рис або азіатську локшину. Впорядкувати тофу в один шар на аркуші для випічки. Накрити паперовим рушником, притиснути вагою і дати постояти близько 20 хвилин.Тим часом у великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити брокколі...

Читати далі

Роти Канай

Рецепт Роти Канай фото

Як приготувати "Роті Канай " ? Я покажу, як зробити це блюдо малайзійської кухні, яке іноді зустрічається під назвою "Роті Чана " . Являє собою прісного коржика з листкового тіста. У кожній кухні є якесь блюдо, яке ідеально підходить всім. "роти Канай", напевно, одне з таких. Це селянський вид малайзійської коржі, має побратимів в Індії і Пакиста...

Читати далі

Палтус з імбиром і китайською капустою

Рецепт Палтус з імбиром і китайською капустою фото

Рецепт приготування запеченого філе палтуса з квиноа, імбиром, китайської капустою, грибами, квасолею і зеленим чаєм. Розігріти духовку до 200 градусів. Приправити палтуса сіллю і перцем.У середній каструлі довести 2 склянки підсоленої води до кипіння. Додати квиноа, накрити кришкою і варити, поки вода не вбереться, близько 15 хвилин. Зняти з вог...

Читати далі

Тофу з овочами і соусом по-азійському

Рецепт Тофу з овочами і соусом по-азійському фото

Рецепт приготування азіатського страви з тофу з овочами, зеленню і імбирним соусом. Розрізати тофу навпіл. Нарізати одну частину на 24 куб.См, приблизно 2, 5х2, 5 см. Повторити з залишилася частиною. Викласти тофу в миску, заповнену льодом. Накрити миску кришкою і поставити в холодильник приблизно на 30 хвилин або до 2 годин. Між іншим, змішати в...

Читати далі

Азіатська локшина з тофу, авокадо і квасолею

Рецепт Азіатська локшина з тофу, авокадо і квасолею фото

Рецепт приготування азіатської локшини зТофу, імбиром, Авокадо, квасолею, зеленою цибулею і огірком. Локшина виходить дуже смачною! Слідкуйте за рецептів і я докладно розповім, як приготувати локшинуТофу, Авокадо і квасолею.Свіжого імбиру -  1 штука (нарізаний дуже тонкими смужками )Халапеньйо перець чилі -  1 штука (нарізаний дуже тонкими смужка...

Читати далі

Настій з імбиру для схуднення

Рецепт Настій з імбиру для схуднення фото

Такий настій може і не дуже ароматний, зате прекрасний засіб для схуднення. Завдяки часнику і імбиру ви очистите організм від шлаків, поліпшите кровообіг, будете добре себе почувати. Настій з імбиру для схуднення допоможе очистити організм і скинути зайве. Імбир можна запросто придбати в магазині, а часник зазвичай є в кожному будинку. Заваріть н...

Читати далі

Асам Laksa

Рецепт Асам Laksa фото

Рецепт незвичайного кисло-солодкого азіатського супу. Ділюся способом приготування супу "Асам Лаксу " . Гостренький суп з локшиною, креветками і спеціями - оригінальний і дуже смачний. Асам Laksa - це гострий густий рибний суп, фірмове блюдо кухні Азії. Суп рецепти, який пропоную я, відрізняється від класичного, так як основним інгредієнтом крім ...

Читати далі

Смажені креветки з луком

Рецепт Смажені креветки з луком фото

Рецепт приготування простого і легкого страви зі смажених креветок з цибулею. Лук надає креветок пікантний смак. Креветки можна подавати як закуску або як гарячого з вареним рисом. Смажені креветки з луком - відмінна закуска для вечірки. Мені дуже подобаються королівські креветки, обсмажені до золотисто-коричневого кольору. Подайте до них кілька ...

Читати далі