Малайзійська кухня - рецепти від домашніх кухарів

Палтус з імбиром і китайською капустою

Палтус з імбиром і китайською капустою

Рецепт приготування запеченого філе палтуса з квиноа, імбиром, китайської капустою, грибами, квасолею і зеленим чаєм. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Приправити палтуса сіллю і перцем. У середній каструлі довести 2 склянки підсоленої води до кипіння. Додати квиноа, накрит...

читати далі
Азіатська локшина з тофу, авокадо і квасолею

Азіатська локшина з тофу, авокадо і квасолею

Рецепт приготування азіатської локшини зТофу, імбиром, Авокадо, квасолею, зеленою цибулею і огірком. опис приготування: Локшина виходить дуже смачною! Слідкуйте за рецептів і я докладно розповім, як приготувати локшинуТофу, Авокадо і квасолею. свіжого імбиру— 1 штука(нарізаний дуже тонкими с...

читати далі
Смажені креветки з луком

Смажені креветки з луком

Рецепт приготування простого і легкого страви зі смажених креветок з цибулею. Лук надає креветок пікантний смак. Креветки можна подавати як закуску або як гарячого з вареним рисом. опис приготування: Смажені креветки з луком — відмінна закуска для вечірки. Мені дуже подобаються королівські кре...

читати далі
Печеня з брокколі з тофу

Печеня з брокколі з тофу

Рецепт приготування печені з капусти брокколі, тофу і горіхів кешью. На гарнір до печені добре подавати коричневий рис або азіатську локшину. опис приготування: Впорядкувати тофу в один шар на аркуші для випічки. Накрити паперовим рушником, притиснути вагою і дати постояти близько 20 хвилин. ...

читати далі