Пиріг з ківі
(покроковий рецепт з фото)
Коли звичайні пироги набридають, спробуйте приготувати екзотичний пиріг з ківі. Пиріг виходить дуже ніжний, м'який і "мокрий" - прямо як я люблю.
Рецептура цього пирога з ківі перевірена часом - тому якщо хочете приготувати дійсно смачний пиріг з ківі, постарайтеся нічого не експериментувати і просто дотримуйтесь цим рецептом з фото Тоді у вас вийде дуже ніжний і повітряний солоденький пиріг, який буде чудово виглядати
На будь-якому чайному або кавовому столі. Хай щастить!
- Борошно - 300 грам
- Цукор - 300 грам
- Молоко - 300 грам
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 150 грам
- Пакетик чаю - 2 штуки
- Розпушувач - 15 грам
- Ківі - 6 штук
Починаємо приготування вельми незвично - в стакан молока кладемо два пакетики чаю, і ставимо його в мікрохвильовку на 2 хвилини.
Вершкове масло розтоплюємо, змішуємо з чайним молоком (пакетики з молока, природно, прибираємо).
Все це справа перемішуємо, додаємо яйця і збиваємо.
Додаємо в суміш борошно і цукор, все гарненько перемішуємо.
Нарешті, додаємо в суміш розпушувач. Перемішуємо.
У форму. Змащену маслом, викладаємо третину нашого тесту. Випікаємо при 200 градусах до утворення золотистого кольору - як на фото. Це приблизно хвилин 15.
Потім дістаємо форму, викладаємо на неї зверху нарізані пластинками ківі. Заливаємо рештою тестом і відправляємо в духовку до готовності - ще хвилин 25.
Вітаю, пиріг з ківі готовий Злегка охолоджуємо і подаємо.