Рецепт Печеня з брокколі з тофу фото

Печеня з брокколі з тофу
(покроковий рецепт з фото)

Малайзійська кухня , Китайська кухня
Овочі, Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Рецепт приготування печені з капусти брокколі, тофу і горіхів кешью. На гарнір до печені добре подавати коричневий рис або азіатську локшину.

Впорядкувати тофу в один шар на аркуші для випічки. Накрити паперовим рушником, притиснути вагою і дати постояти близько 20 хвилин.

Тим часом у великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити брокколі до яскраво-зеленого кольору, 2 хвилини. Злити воду, відкласти в сторону.

Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати тофу, смажити до золотисто-коричневого кольору, акуратно переверну в середині смаження, від 10 до 15 хвилин. Викласти тофу на паперові рушники.

Тим часом зробити соус. У невеликій мисці збити разом соєвий соус, оцет, червоний перець я, часник, кукурудзяний крохмаль і 3 / 4 склянки води, відкласти в сторону.

Додати брокколі на сковороду, смажити на сильному вогні, часто помішуючи, до готовності, від 2 до 3 хвилин. Додати приготовлений соус, перемішати і вилити в каструлю. Додати тофу, перемішати протягом 1 хвилини. Посипати горіхами кешью і подавати.


  • Тофу - 630 грам
  • Брокколі - 650 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Рослинної олії - 2 Ст. Ложки
  • Соєвого соусу - 3 Ст. Ложки
  • Рисового оцту - 2 Ст. Ложки
  • Червоного перцю пластівцями - 1/4 чайних ложки
  • Зубчики часнику - 4 штуки
  • Кукурудзяного крохмалю - 1 Ст. Ложка
  • Горіхів кешью - 1/2 склянки
Впорядкувати тофу в один шар на аркуші для випічки. Накрити паперовим рушником, притиснути вагою і дати постояти близько 20 хвилин.

Тим часом у великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити брокколі до яскраво-зеленого кольору, 2 хвилини. Злити воду, відкласти в сторону.

Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати тофу, смажити до золотисто-коричневого кольору, акуратно переверну в середині смаження, від 10 до 15 хвилин. Викласти тофу на паперові рушники.

Тим часом зробити соус. У невеликій мисці збити разом соєвий соус, оцет, червоний перець я, часник, кукурудзяний крохмаль і 3 / 4 склянки води, відкласти в сторону.

Додати брокколі на сковороду, смажити на сильному вогні, часто помішуючи, до готовності, від 2 до 3 хвилин. Додати приготовлений соус, перемішати і вилити в каструлю. Додати тофу, перемішати протягом 1 хвилини. Посипати горіхами кешью і подавати.

Схожі рецепти