Печеня з брокколі з тофу
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування печені з капусти брокколі, тофу і горіхів кешью. На гарнір до печені добре подавати коричневий рис або азіатську локшину.
Впорядкувати тофу в один шар на аркуші для випічки. Накрити паперовим рушником, притиснути вагою і дати постояти близько 20 хвилин.
Тим часом у великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити брокколі до яскраво-зеленого кольору, 2 хвилини. Злити воду, відкласти в сторону.
Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати тофу, смажити до золотисто-коричневого кольору, акуратно переверну в середині смаження, від 10 до 15 хвилин. Викласти тофу на паперові рушники.
Тим часом зробити соус. У невеликій мисці збити разом соєвий соус, оцет, червоний перець я, часник, кукурудзяний крохмаль і 3 / 4 склянки води, відкласти в сторону.
Додати брокколі на сковороду, смажити на сильному вогні, часто помішуючи, до готовності, від 2 до 3 хвилин. Додати приготовлений соус, перемішати і вилити в каструлю. Додати тофу, перемішати протягом 1 хвилини. Посипати горіхами кешью і подавати.
- Тофу - 630 грам
- Брокколі - 650 грам
- Сіль - - За смаком
- Рослинної олії - 2 Ст. Ложки
- Соєвого соусу - 3 Ст. Ложки
- Рисового оцту - 2 Ст. Ложки
- Червоного перцю пластівцями - 1/4 чайних ложки
- Зубчики часнику - 4 штуки
- Кукурудзяного крохмалю - 1 Ст. Ложка
- Горіхів кешью - 1/2 склянки
Тим часом у великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити брокколі до яскраво-зеленого кольору, 2 хвилини. Злити воду, відкласти в сторону.
Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати тофу, смажити до золотисто-коричневого кольору, акуратно переверну в середині смаження, від 10 до 15 хвилин. Викласти тофу на паперові рушники.
Тим часом зробити соус. У невеликій мисці збити разом соєвий соус, оцет, червоний перець я, часник, кукурудзяний крохмаль і 3 / 4 склянки води, відкласти в сторону.
Додати брокколі на сковороду, смажити на сильному вогні, часто помішуючи, до готовності, від 2 до 3 хвилин. Додати приготовлений соус, перемішати і вилити в каструлю. Додати тофу, перемішати протягом 1 хвилини. Посипати горіхами кешью і подавати.