Рецепт Тофу Funchoza фото

Тофу Funchoza
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Локшина , Тофу
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Коли мені не хочеться сильно заморочуватися з цим, але хочеться якесь повноцінне блюдо, я завжди готую фунчозу з тофу і овочами. Ця страва ідеально підходить на обід або вечерю.

Опис приготування:

Для цього рецепта краще всього підійде щільний по консистенції тофу. До овочів можна додати болгарський перець. Щоб фунчозу було зручніше є, її можна заздалегідь нарізати. А детальніше, як приготувати фунчозу з тофу, я розповім в покроковому рецепті нижче.

  • Тофу - 100 грам
  • Кабачок - 150 грам
  • Морква - 150 грам
  • Funčoza - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки(1 ст.Л. - для тофу, 1 ст.Л. - для часникового соусу )
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки(1 ст. L. - для тофу, 2 ст.Л. - для часникового соусу )
  • Куркума - 1/3 чайних ложки
  • Каєнський перець - 1/3 чайних ложки
тофу Funchoza - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
тофу Funchoza - фото крок 2
Змішайте соєвий соус, олія, куркуму і кайенский перець. Тофу наріжте кубиками і залиште мінімум на 30 хвилин в маринаді.
тофу Funchoza - фото крок 3
Потім відправте тофу в духовку на 25 хвилин при температурі 200 градусів.
тофу Funchoza - фото крок 4
Наріжте кабачок і моркву соломкою, обсмажте в сковороді до м'якості.
тофу Funchoza - фото крок 5
Фунчозу залийте окропом і залиште на 7 хвилин, потім промийте в холодній воді.
тофу Funchoza - фото крок 6
Натріть часник на дрібній тертці, з'єднайте його з соєвим соусом і олією.
тофу Funchoza - фото крок 7
Додайте тофу і часниковий соус до овочів.
тофу Funchoza - фото крок 8
Потім додайте фунчозу і тушкуйте все разом ще 5 хвилин. При подачі посипте блюдо кунжутом і зеленню.
тофу Funchoza - фото крок 9
Funchozu тофу підготовлений, смачного!

Схожі рецепти