Тофу Funchoza
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Коли мені не хочеться сильно заморочуватися з цим, але хочеться якесь повноцінне блюдо, я завжди готую фунчозу з тофу і овочами. Ця страва ідеально підходить на обід або вечерю.
Опис приготування:
Для цього рецепта краще всього підійде щільний по консистенції тофу. До овочів можна додати болгарський перець. Щоб фунчозу було зручніше є, її можна заздалегідь нарізати. А детальніше, як приготувати фунчозу з тофу, я розповім в покроковому рецепті нижче.
- Тофу - 100 грам
- Кабачок - 150 грам
- Морква - 150 грам
- Funčoza - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки(1 ст.Л. - для тофу, 1 ст.Л. - для часникового соусу )
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки(1 ст. L. - для тофу, 2 ст.Л. - для часникового соусу )
- Куркума - 1/3 чайних ложки
- Каєнський перець - 1/3 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте соєвий соус, олія, куркуму і кайенский перець. Тофу наріжте кубиками і залиште мінімум на 30 хвилин в маринаді.
Потім відправте тофу в духовку на 25 хвилин при температурі 200 градусів.
Наріжте кабачок і моркву соломкою, обсмажте в сковороді до м'якості.
Фунчозу залийте окропом і залиште на 7 хвилин, потім промийте в холодній воді.
Натріть часник на дрібній тертці, з'єднайте його з соєвим соусом і олією.
Додайте тофу і часниковий соус до овочів.
Потім додайте фунчозу і тушкуйте все разом ще 5 хвилин. При подачі посипте блюдо кунжутом і зеленню.
Funchozu тофу підготовлений, смачного!