Азіатська локшина з тофу, авокадо і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування азіатської локшини зТофу, імбиром, Авокадо, квасолею, зеленою цибулею і огірком.
Локшина виходить дуже смачною! Слідкуйте за рецептів і я докладно розповім, як приготувати локшинуТофу, Авокадо і квасолею.
- Свіжого імбиру - 1 штука (нарізаний дуже тонкими смужками )
- Халапеньйо перець чилі - 1 штука (нарізаний дуже тонкими смужками )
- Соку лайма - 3 Ст. Ложки
- Соєвого соусу - 2 Ст. Ложки
- Тофу - 420 грам
- Азіатської локшини - 240 грам
- Квасолі - 120 грам
- Рослинної олії - 1 Чайна ложка
- Англійська огірок - 1 штука
- Зеленої цибулі - 1/4 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Кунжуту - 2 Ст. Ложки
1
У невеликій каструлі доведіть до кипіння імбир, чилі, цукор і 1/3 склянки води. Потім зменшіть вогонь до мінімуму і варіть, поки імбир і чілі не стануть м'якими, близько 5 хвилин. Викладіть імбир і гострий перчик в миску, відкласти в сторону. Також відкладіть залишився сироп.
2
Приготуємо соус. У неглибокій мисці збийте лимонний сік, соєвий соус і 2 чайні ложки сиропу. ДодайтеТофу і перемішайте.
3
У каструлі з киплячою водою відваріть локшину, згідно з інструкцією на упаковці.
4
Воду злийте, як тільки локшина приготується і перекладіть макарони у велику миску. Додайте квасолю, збризніть маслом і полийте 1 столовою ложкою соусу. Перемішайте.
5
Потім додати огірок і зелену цибулю в миску разом зТофу і соусом, перемішайте.
6
Все змішайте, посипати кунжутом і подавайте до столу. Смачного!