Рецепт Азіатська локшина з тофу, авокадо і квасолею фото

Азіатська локшина з тофу, авокадо і квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Малайзійська кухня , Китайська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування азіатської локшини зТофу, імбиром, Авокадо, квасолею, зеленою цибулею і огірком.

Опис приготування:

Локшина виходить дуже смачною! Слідкуйте за рецептів і я докладно розповім, як приготувати локшинуТофу, Авокадо і квасолею.

  • Свіжого імбиру - 1 штука (нарізаний дуже тонкими смужками )
  • Халапеньйо перець чилі - 1 штука (нарізаний дуже тонкими смужками )
  • Соку лайма - 3 Ст. Ложки
  • Соєвого соусу - 2 Ст. Ложки
  • Тофу - 420 грам
  • Азіатської локшини - 240 грам
  • Квасолі - 120 грам
  • Рослинної олії - 1 Чайна ложка
  • Англійська огірок - 1 штука
  • Зеленої цибулі - 1/4 штуки
  • Авокадо - 1 штука
  • Кунжуту - 2 Ст. Ложки
1
У невеликій каструлі доведіть до кипіння імбир, чилі, цукор і 1/3 склянки води. Потім зменшіть вогонь до мінімуму і варіть, поки імбир і чілі не стануть м'якими, близько 5 хвилин. Викладіть імбир і гострий перчик в миску, відкласти в сторону. Також відкладіть залишився сироп.
2
Приготуємо соус. У неглибокій мисці збийте лимонний сік, соєвий соус і 2 чайні ложки сиропу. ДодайтеТофу і перемішайте.
3
У каструлі з киплячою водою відваріть локшину, згідно з інструкцією на упаковці.
4
Воду злийте, як тільки локшина приготується і перекладіть макарони у велику миску. Додайте квасолю, збризніть маслом і полийте 1 столовою ложкою соусу. Перемішайте.
5
Потім додати огірок і зелену цибулю в миску разом зТофу і соусом, перемішайте.
6
Все змішайте, посипати кунжутом і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти