Рецепт Азіатська локшина з куркою і ананасом фото

Азіатська локшина з куркою і ананасом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рецепт приготування азіатської локшини із зеленою квасолею, курячими грудками, ананасом, арахісом і м'ятою.

У великій каструлі з киплячою водою відварити квасолю до готовності, близько 3 хвилин. Додати солодкий перець. Викласти овочі в миску. Додати локшину в киплячу воду і варити до готовності, згідно з інструкцією на упаковці, від 4 до 6 хвилин. Злити воду, ретельно промити холодною водою.

Тим часом в невеликій сковороді довести 1 стакан солоної води до кипіння на середньому вогні. Додати курячі грудки, накрити кришкою і варити 5 хвилин. Вимкнути вогонь і дати постояти від 5 до 10 хвилин. Коли курка охолоне, розламати її виделкою.

У великій мисці збити лимонний сік, соєвий соус і цукор. Додати овочі, локшину, курку, ананас, м'яту і 1/4 чашки арахісу, приправити сіллю і перцем. Перемішати. Подавати відразу ж, посипавши залишилася 1/4 чашки арахісу.


  • Зеленої квасолі - 180 грам
  • Червоний болгарський перець - 1 штука
  • Рисовою локшиною - 240 грам
  • Сіль і мелений перець - - За смаком
  • Половин курячої грудки без кісток- 450 грам
  • Свіжовичавленого соку лайма - 1/2 склянки
  • Цукру - 1 Ст. Ложка
  • Свіжого ананаса - 1/2 штуки
  • Свіжої м'яти - 1/4 склянки
  • Арахісу - 1/2 склянки
У великій каструлі з киплячою водою відварити квасолю до готовності, близько 3 хвилин. Додати солодкий перець. Викласти овочі в миску. Додати локшину в киплячу воду і варити до готовності, згідно з інструкцією на упаковці, від 4 до 6 хвилин. Злити воду, ретельно промити холодною водою.

Тим часом в невеликій сковороді довести 1 стакан солоної води до кипіння на середньому вогні. Додати курячі грудки, накрити кришкою і варити 5 хвилин. Вимкнути вогонь і дати постояти від 5 до 10 хвилин. Коли курка охолоне, розламати її виделкою.

У великій мисці збити лимонний сік, соєвий соус і цукор. Додати овочі, локшину, курку, ананас, м'яту і 1/4 чашки арахісу, приправити сіллю і перцем. Перемішати. Подавати відразу ж, посипавши залишилася 1/4 чашки арахісу.

Схожі рецепти