Свинина більш азіатська
(покроковий рецепт з фото)
Одне з моїх улюблених страв азіатського формату - це свинина по-азійському. Читайте рецепт - і ви дізнаєтеся, як менш ніж за півгодини приготувати повноцінне гаряче блюдо з м'яса.
На мій погляд, цей рецепт свинини по-азійському - кращий Стир-Фрай, який тільки можна придумати. Нічого зайвого, тільки класичний для азіатської кухні маринад і два інгредієнта - свинина і лук пір'ям. І часник, зрозуміло, для аромату. Відмінне блюдо виходить - рекомендую!
- Свинина - 400 грам
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
- Лук пір'ям - 6 штук
Свинину потрібно нарізати на тонкі скибочки або смужки. Найпростіше різати трохи підморожені свинину гострим ножем.
У мисочці змішайте соєвий соус, цукор і крохмаль.
В отриману суміш покладіть шматочки свинини. Добре, якщо ви дасте м'яса промаринуватися хоча б півгодини, але якщо поспішайте - можете не маринувати, а просто добре змішати м'ясо з маринадом і продовжити приготування.
Беремо вок або іншу глибоку сковороду. Розігріваємо олію, в гаряче масло кидаємо подрібнені зубчики часнику.
Через 20-30 секунд додаємо в вок шматочки свинини. roza_ker 2-4 хвилини (в залежності від товщини шматків м'яса) на швидкому вогні, після чого додаємо нарізані пір'я цибулі.
Готуємо ще хвилину на швидкому вогні, після чого знімаємо з вогню і негайно подаємо. Як вид, приготувати свинину по-азійському можна буквально за 10 хвилин