Рецепт Свинина більш азіатська фото

Свинина більш азіатська
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Обід за 30 хвилин
Гарячі страви

Одне з моїх улюблених страв азіатського формату - це свинина по-азійському. Читайте рецепт - і ви дізнаєтеся, як менш ніж за півгодини приготувати повноцінне гаряче блюдо з м'яса.

На мій погляд, цей рецепт свинини по-азійському - кращий Стир-Фрай, який тільки можна придумати. Нічого зайвого, тільки класичний для азіатської кухні маринад і два інгредієнта - свинина і лук пір'ям. І часник, зрозуміло, для аромату. Відмінне блюдо виходить - рекомендую!

  • Свинина - 400 грам
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Часник - 3 зубчики
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Лук пір'ям - 6 штук
свинина більш азіатська - фото крок 1
Свинину потрібно нарізати на тонкі скибочки або смужки. Найпростіше різати трохи підморожені свинину гострим ножем.
свинина більш азіатська - фото крок 2
У мисочці змішайте соєвий соус, цукор і крохмаль.
свинина більш азіатська - фото крок 3
В отриману суміш покладіть шматочки свинини. Добре, якщо ви дасте м'яса промаринуватися хоча б півгодини, але якщо поспішайте - можете не маринувати, а просто добре змішати м'ясо з маринадом і продовжити приготування.
свинина більш азіатська - фото крок 4
Беремо вок або іншу глибоку сковороду. Розігріваємо олію, в гаряче масло кидаємо подрібнені зубчики часнику.
свинина більш азіатська - фото крок 5
Через 20-30 секунд додаємо в вок шматочки свинини. roza_ker 2-4 хвилини (в залежності від товщини шматків м'яса) на швидкому вогні, після чого додаємо нарізані пір'я цибулі.
свинина більш азіатська - фото крок 6
Готуємо ще хвилину на швидкому вогні, після чого знімаємо з вогню і негайно подаємо. Як вид, приготувати свинину по-азійському можна буквально за 10 хвилин

Схожі рецепти