Мексиканські буріто більш
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ніколи не були в Мексиці, це ще не означає, що ви не можете спробувати справжнє мексиканське блюдо. Зробіть буритос по-мексиканськи в домашніх умовах - вийде дуже смачно!
Сьогодні вашій увазі пропоную досить простий рецепт буритос по-мексиканськи. Рецепт простий, однак блюдо виходить - фантастично смачне. Спробуйте!
Щоб зберігати буритос в холодильнику, достатньо всього лише загорнути його поверх пергаментного паперу в фольгу, а щоб знову розігріти - можете використовувати мікрохвильову піч, тільки не забудьте зняти фольгу.
Хай щастить!
- Яйця - 30 штук
- Сіль перець - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Болгарський перець (зелений) - ½ -1 Штука (нарізати)
- Шинка - 250 грам (нарізати)
- Свіжа петрушка - 1 Ст. Ложка (подрібнити)
- Великі коржі - 16 штук (можна використовувати лаваш)
Збийте яйце, приправте 1-½ чайної ложки солі і перцю. Відкладіть в сторону.
Розтопити вершкове масло на сковороді. Додайте половину нарізаного перцю і обсмажуйте близько 3 хвилин, поки він не стане м'яким. Додайте половину нарізаної шинки і обсмажуйте ще близько 2 хвилин.
Додайте половину подрібненої петрушки. Вбийте половину яєць і постійно помішуйте, поки яйця повністю не приготуються. Відкладіть готову начинку в сторону і виконайте те ж саме з другою половиною інгредієнтів.
Розкладіть корж на столі і помістіть в центр 1/2 чашки готової начинки, посипте зверху тертим сиром.
Загортаємо корж конвертиком, як показано на фотографії.
Загорніть готовий рол в пергаментний папір. Повторіть все те ж саме з іншими коржами.