Буріто по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Давно мріяли дізнатися, як же мексиканці роблять таке смачне буріто? сідайте зручніше, адже ви зараз дізнаєтеся, як приготувати буріто по-домашньому: смачно, корисно, ситно і дуже апетитно.
Говорячи простою мовою, буріто - це шаурма, але більш стримана в плані інгредієнтів. Що це означає? те, що можна використовувати звичайну обсмажену або приготовану на грилі курку і злегка запечені овочі. Щоб зробити страву більш вологим, можна додати білий або червоний соус, а для додання красивого зовнішнього вигляду загорнути все в лаваш і підігріти на грилі. Буріто - відмінний варіант швидкого, ситного і смачного перекусу на роботу.
- Куряче філе - 2 штуки
- Лаваш - 2 штуки
- Помідори - 2-3 штук
- Солодкий перець - 1 штука
- Цибуля - 1-2 штук
- Квасоля - 1 штука (банку)
- Сир "фета" - За смаком
- Листя салату - 1 пучок
- Соус - 1 Склянка (червоний або білий)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Куряче філе промийте, обсушити паперовим рушником, приправити сіллю, поперчіть і приправте спеціями. Цибуля наріжте тонкими півкільцями, помідори розрізати на часточки, а солодкий перець - на 4-5 частин.
2. На розігрітий гриль викладіть куряче філе, закрийте кришку і приготуйте його до золотистого кольору, один раз перевернув в процессе. Аналогічно обсмажте на грилі овочі.
3. Куряче філе наріжте тонкими смужками, овочі очистіть від шкірки і також наріжте соломкою. На край лаваша викладіть курку, овочі, листя салату, фету і соус.
4. Поверніть буріто в рулет і злегка підсмажте на грилі (по 30 секунд з кожної сторони). Смачного!