Буріто з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Буріто - одне з простих і доступних страв мексиканської кухні. Пшенична коржик з начинкою має так багато варіацій, що хоч кожен день ви можете їсти щось нове. Спробуйте і це поєднання.
Прочитайте про те, як приготувати буріто з беконом і яйцем. Відмінна закуска для сніданку. Дуже ситна і робиться все за 30 хвилин. Якщо включити фантазію, то інгредієнти в складі легко варіюються. Загляньте в холодильник і візьміть то, Що вам подобається. Часто в це блюдо додають що-небудь гостре, але в цей раз ми так робити не будемо.
- Яйце - 2 штуки
- Зелена цибуля, перо - 3 штуки
- Бекон - 3 скибочки
- Тортілья - 1-2 штук(1 велика або 2 середніх)
- Авокадо - 0, 5 штуки
- Шпинат - 50 грам
- Помідор - 100 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Бекон обсмажте з обох сторін до хрусткої скоринки.
2. Зробіть яєчню-базіку. Перемішайте яйця, сіль, перець і воду.
3. Отриману суміш обсмажте в жирі з-під бекону, помішуючи.
4. Після цього на корж викладіть базіку, по середині. Зверху натріть сир. Розкладіть кубики помідорів.
5. Потім викладіть кубики авокадо, бекон і шпинат.
6. І в кінці найскладніше: скрутіть корж так, щоб начинка не випала. Все готово! Смачного!