Буріто з індички на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.
Хочу запропонувати вам дуже смачний варіант буріто з індичкою, який відмінно підійде не тільки на сніданок, але і на вечерю. Готується дуже швидко, з'їдається ще швидше! Пригощайтеся!
Опис приготування:
Хочу зауважити, що діти теж із задоволенням їдять цей варіант буріто. Але якщо ви хочете приготувати на вечерю для дорослої компанії, то сміливо додавайте будь-які спеції, в тому числі і гострі. В цьому випадку, з начинки можна виключити яйце, додати більше овочів або свіжий авокадо перед подачею.
- Тортилії - 2-3 штук
- Індичка - 300 грам (філе)
- Квасоля - 200 грам (варена або консервована)
- Яйце - 1-2 штук
- Помідор - 1 штука
- Паста томатна - 1 Ст. Ложка (або кетчуп)
- Зелень - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Йогурт грецький - 150 грам
- Прованські трави - За смаком
- Листя салату - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Філе індички наріжте невеликими шматочками, обсмажте до готовності в оливковій олії, сіль за смаком.
Додайте нарізаний кубиками помідор, квасоля, томатну пасту, трави. Акуратно все перемішайте, тушкуйте 3-4 хвилини.
Розведіть масу по краях сковороди, а в середину вилийте збиті виделкою яйця. Як тільки яйця почнуть схоплюватися, перемішайте їх з основною масою і смажте ще 1-2 хвилини.
Начинка готова. Додайте зелень, спробуйте, при необхідності посоліть за смаком.
На тортилью викладіть листя салату.
1/2 або 1/3 частина начинки.
Полийте грецьким йогуртом.
Загорніть і зробіть те ж саме з іншими тортілья і начинкою.
Смачного!