Буріто з індички на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам дуже смачний варіант буріто з індичкою, який відмінно підійде не тільки на сніданок, але і на вечерю. Готується дуже швидко, з'їдається ще швидше! Пригощайтеся!
Хочу зауважити, що діти теж із задоволенням їдять цей варіант буріто. Але якщо ви хочете приготувати на вечерю для дорослої компанії, то сміливо додавайте будь-які спеції, в тому числі і гострі. В цьому випадку, з начинки можна виключити яйце, додати більше овочів або свіжий авокадо перед подачею.
- Тортилії - 2-3 штук
- Індичка - 300 грам (філе)
- Квасоля - 200 грам (варена або консервована)
- Яйце - 1-2 штук
- Помідор - 1 штука
- Паста томатна - 1 Ст. Ложка (або кетчуп)
- Зелень - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Йогурт грецький - 150 грам
- Прованські трави - За смаком
- Листя салату - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Філе індички наріжте невеликими шматочками, обсмажте до готовності в оливковій олії, сіль за смаком.
Додайте нарізаний кубиками помідор, квасоля, томатну пасту, трави. Акуратно все перемішайте, тушкуйте 3-4 хвилини.
Розведіть масу по краях сковороди, а в середину вилийте збиті виделкою яйця. Як тільки яйця почнуть схоплюватися, перемішайте їх з основною масою і смажте ще 1-2 хвилини.
Начинка готова. Додайте зелень, спробуйте, при необхідності посоліть за смаком.
На тортилью викладіть листя салату.
1/2 або 1/3 частина начинки.
Полийте грецьким йогуртом.
Загорніть і зробіть те ж саме з іншими тортілья і начинкою.
Смачного!