Буріто з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Буріто - мексиканське блюдо, що складається з м'якої пшеничного коржі (тортильи), в яку загорнута різноманітна начинка. Пропоную в якості начинки взяти квасоля і курячу грудку. Виходить дуже смачно і ситно!
Т. До. Я готувала буріто не тільки для дорослих, але і для дітей, гострі інгредієнти виключила. Але Ви можете довити сальсу або перець чилі. Блюдо вийде «з перчинкою»! Як приготувати буріто з квасолею дивіться в покроковому рецепті.
- Тортилії - 3-4 штук
- Консервована квасоля - 300 грам (або заздалегідь зварена)
- Куряче філе - 500 грам
- Томатний соус - 100 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Петрушка - 1 пучок (невеликий)
- Листя салату - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі та зелень добре промийте.
Курячі грудки помийте, посоліть і обсмажте на оливковій олії з двох сторін до готовності або приготуйте на грилі з соусом барбекю.
Лук і зелень дрібно порубати, перець наріжте
Соломкою.
Соломкою.
М'ясо наріжте тонкими пластинами.
На сковороді в невеликій кількості оливкової олії обсмажте цибулю, потім додайте перець. Через пару хвилин додайте квасолю і томатний соус.
Тушкуйте все 2-3 хвилини і додайте петрушку.
Тушкуйте все 2-3 хвилини і додайте петрушку.
На тортилью викладіть чистий аркуш салату.
Потім куряче м'ясо.
І квасоляну заправку.
Загорніть начинку в тортилью. Спочатку
Подверніте нижню частину, потім 2 бічні.
Буріто з квасолею готове!
Подверніте нижню частину, потім 2 бічні.
Буріто з квасолею готове!
Смачного!