Мексиканські чіпси
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні будемо готувати закуску в мексиканському стилі - чіпси з кукурудзяної муки. Хрусткі, солоні і дуже смачні. Вони відмінно поєднуються з гуакамоле, сальсою або томатним соусом.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати мексиканські чіпси. За бажанням в тісто можна додати мелений перець чилі, якщо любите гостре. Мексиканські чіпси підійдуть і в якості закуски до пива або як самостійну страву.
- Заголовок для палітурки - 200 грам
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам (або маргарину)
- Сіль - 3 чайних ложки
- Вода - 220 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
У мисці змішайте сіль, пшеничну і кукурудзяну муку.
Потім додайте олію і поступово почніть вливати воду.
Замісити гладке тісто. Оберніть його в плівку і приберіть на півгодини в холодильник.
Розкачайте тонко тісто, наріжте на квадрати, а потім на трикутники.
Перекладіть їх на деко. Випікайте близько 15 хвилин в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці.
Мексиканські чіпси готові, смачного!