Апельсинові чіпси
(покроковий рецепт з фото)
Простий спосіб висушити ароматні апельсини подарує вам відмінні сухофрукти до чаю, іншим напоям або просто для перекусу. Дивіться і запам'ятовуйте простий рецепт пряних апельсинових чіпсів!
Щоб чіпси були смачними, вибирайте тонкокорие апельсини, вони також повинні бути солодкими і стиглими. Сушити апельсини в духовці потрібно досить довго, добре, якщо духовка оснащена режимом конвекції. Крім цукрової пудри, ви можете посипати чіпси корицею, наприклад. А подавати і зберігати їх можна з м'ятою.
- Апельсин - 1-2 штук
- Цукрова пудра - За смаком
Апельсини помийте, зніміть цедру, щоб потім чіпси не гірчить і поріжте фрукти на тонкі кільця.
За бажанням посипте скибочки апельсинів цукровою пудрою, дайте їм трохи постояти, адже утворюється сік, який повинен стекти.
Потім викладіть на застелений пергаментом деко і відправте в розігріту до 100-110 градусів духовку сушитися на години 4.
Потім викладіть на застелений пергаментом деко і відправте в розігріту до 100-110 градусів духовку сушитися на години 4.
Час від часу перевертайте апельсини, щоб вони рівномірно висушити.
Готові апельсинові чіпси зберігайте в закритій банці, щоб вони не запліснявіли.
Готові апельсинові чіпси зберігайте в закритій банці, щоб вони не запліснявіли.
Смачного!