Рецепт Апельсинові часточки в шоколаді фото

Апельсинові часточки в шоколаді
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти, Апельсин, Шоколад
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Солодке, Десерти

Фрукти в шоколаді приготувати дуже просто, але виходить такий десерт неймовірно красивим і святковим. Головне в приготуванні апельсинових часточок в шоколаді - якісний шоколад і свіжі фрукти.

Хочу розповісти вам, як приготувати апельсинові часточки в шоколаді - дуже смачний десерт, який відмінно підійде в якості прикраси столу під час новорічних свят. Таким чином можна приготувати не тільки апельсини, але і інші фрукти. Раджу вам брати саме чорний шоколад з високим вмістом какао, так як він найкращим чином поєднується з апельсинами. Також обов'язково дайте шоколаду добре застигнути в прохолодному місці, щоб десерт не танув в руках занадто швидко.

  • Апельсини - 500 грам
  • Шоколад чорний - 100 грам
  • Вода - 150 грам
  • Цукор - 500 грам
апельсинові часточки в шоколаді - фото крок 1
1. Добре вимиті і обсушені апельсини наріжте кружальцями завтовшки в півсантиметра. У сотейнику змішайте цукор і воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
апельсинові часточки в шоколаді - фото крок 2
2. Викладіть апельсинові кружечки, на дуже повільному вогні проваріть апельсини протягом 30 хвилин. Під час варіння переверніть часточки кілька разів. Вимкніть вогонь і повністю остудіть.
апельсинові часточки в шоколаді - фото крок 3
3. Викладіть апельсини в друшляк і залиште на 30 хвилин. Викладіть часточки апельсина на решітку в один шар і відправте в розігріту до 140 градусів духовку на 30 хвилин, попередньо встановивши застелений папером для випічки деко на нижній рівень духовки.
апельсинові часточки в шоколаді - фото крок 4
4. Вимкніть духовку, відкрийте дверцята і повністю остудіть апельсини. Розріжте навпіл остиглі апельсини. Розтопіть шоколад на водяній бані, опустіть кожну часточку в шоколад і викладіть на папір для випічки.
апельсинові часточки в шоколаді - фото крок 5
5. Поставте апельсини в прохолодне місце до повного застигання шоколаду. Смачного!

Схожі рецепти