Рецепт Часточки яблук в карамелі фото

Часточки яблук в карамелі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука , Карамель
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На швидку руку , Десерт
Десерти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Часточки яблук в карамелі в домашніх умовах - це простий і дуже апетитний десерт для всієї родини на швидку руку. Солодкий, смачно і без зайвого клопоту.

Опис приготування:

Існує кілька варіантів, як приготувати часточки яблук в карамелі. Перший - це зробити домашню карамель з цукру або меду. Другий, як в даному випадку, - простіший і швидший.

1. Для початку необхідно вимити й обсушити трохи яблука.

2. Нарізати невеликими шматочками, видаливши серцевину і кісточки.

3. Карамель нарізати тонкими смужками. Використовувати в цей рецепт приготування часточок яблук в карамелі краще м'яку жувальну карамель, яку досить просто можна нарізати ножем.

4. Деко застелити пергаментом для випічки і викласти туди яблука.

5. Смужками карамелі обернути часточки.

6. Надіслати лист в розігріту приблизно до 250 градусів духовку хвилин на 5.

7. За цей час карамель підтане і яблучка стануть неймовірно апетитними.

8. Залишилося тільки трохи остудити десерт і вставити в кожну часточку невелику шпажку або зубочистку.

Часточки яблук в карамелі в домашніх умовах готові до подачі. Додатково можна розтопити трохи карамелі і полити яблучка зверху.

  • Яблуко - 1-2 штук
  • Карамель - 100 грам
Існує кілька варіантів, як приготувати часточки яблук в карамелі. Перший - це зробити домашню карамель з цукру або меду. Другий, як в даному випадку, - простіший і швидший.

1. Для початку необхідно вимити й обсушити трохи яблука.

2. Нарізати невеликими шматочками, видаливши серцевину і кісточки.

3. Карамель нарізати тонкими смужками. Використовувати в цей рецепт приготування часточок яблук в карамелі краще м'яку жувальну карамель, яку досить просто можна нарізати ножем.

4. Деко застелити пергаментом для випічки і викласти туди яблука.

5. Смужками карамелі обернути часточки.

6. Надіслати лист в розігріту приблизно до 250 градусів духовку хвилин на 5.

7. За цей час карамель підтане і яблучка стануть неймовірно апетитними.

8. Залишилося тільки трохи остудити десерт і вставити в кожну часточку невелику шпажку або зубочистку.

Часточки яблук в карамелі в домашніх умовах готові до подачі. Додатково можна розтопити трохи карамелі і полити яблучка зверху.

Схожі рецепти