Часточки яблук в карамелі
(покроковий рецепт з фото)
Часточки яблук в карамелі в домашніх умовах - це простий і дуже апетитний десерт для всієї родини на швидку руку. Солодкий, смачно і без зайвого клопоту.
Існує кілька варіантів, як приготувати часточки яблук в карамелі. Перший - це зробити домашню карамель з цукру або меду. Другий, як в даному випадку, - простіший і швидший.
1. Для початку необхідно вимити й обсушити трохи яблука.
2. Нарізати невеликими шматочками, видаливши серцевину і кісточки.
3. Карамель нарізати тонкими смужками. Використовувати в цей рецепт приготування часточок яблук в карамелі краще м'яку жувальну карамель, яку досить просто можна нарізати ножем.
4. Деко застелити пергаментом для випічки і викласти туди яблука.
5. Смужками карамелі обернути часточки.
6. Надіслати лист в розігріту приблизно до 250 градусів духовку хвилин на 5.
7. За цей час карамель підтане і яблучка стануть неймовірно апетитними.
8. Залишилося тільки трохи остудити десерт і вставити в кожну часточку невелику шпажку або зубочистку.
Часточки яблук в карамелі в домашніх умовах готові до подачі. Додатково можна розтопити трохи карамелі і полити яблучка зверху.
- Яблуко - 1-2 штук
- Карамель - 100 грам
1. Для початку необхідно вимити й обсушити трохи яблука.
2. Нарізати невеликими шматочками, видаливши серцевину і кісточки.
3. Карамель нарізати тонкими смужками. Використовувати в цей рецепт приготування часточок яблук в карамелі краще м'яку жувальну карамель, яку досить просто можна нарізати ножем.
4. Деко застелити пергаментом для випічки і викласти туди яблука.
5. Смужками карамелі обернути часточки.
6. Надіслати лист в розігріту приблизно до 250 градусів духовку хвилин на 5.
7. За цей час карамель підтане і яблучка стануть неймовірно апетитними.
8. Залишилося тільки трохи остудити десерт і вставити в кожну часточку невелику шпажку або зубочистку.
Часточки яблук в карамелі в домашніх умовах готові до подачі. Додатково можна розтопити трохи карамелі і полити яблучка зверху.