Арахіс в карамелі
(покроковий рецепт з фото)
Давно я щось не готувала простих десертів, які можна швидко зробити і також моментально з'їсти. Саме тому сьогодні я розповім, як приготувати арахіс в карамелі. Пальчики оближіть!
Обов'язково запам'ятайте цей рецепт. Діти просто в захваті від одержані цукерочок. Ця страва - прекрасний приклад того, що звичайне блюдо може бути дуже смачним. Такий десерт хочеться їсти з чаєм або кавою весь час. Також можна поставити ці горішки як солодку закуску на фуршет або ювілей.
- Арахіс - 1 Склянка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Вода - 50 мілілітрів
Арахіс обсмажити на сухій сковороді, постійно помішуючи. У мисці змішайте цукор з водою.
Як горішки почнуть тріщати, влийте в них солодку воду. Заважайте арахіс, поки не випарується вся вода. На кожному горісі будуть з'являтися кристалики цукру.
Тепер десерт готовий. Залишається лише дати йому трохи часу, щоб охолонути. Насолоджуйтесь!