Арахіс в кокосовоій глазурі
(покроковий рецепт з фото)
З арахісу можна приготувати різноманітні смачні снеки, гострі, солоні і солодкі. Поділюся, як приготувати арахіс в кокосової глазурі, улюблені ласощі і дітей, і дорослих. Для багатшого смаку, ви можете додати в глазур готовий кокосовий крем.
Арахіс - це ідеальний варіант перекусу, але надмірно захоплюватися цими смачними горішками не варто. Адже всього 300 грам арахісу складають добову норму споживання калорій. Лікарі рекомендують з'їдати в день тільки 20 ядер арахісу, адже він володіє високими антиоксидантними властивостями нарівні з суницею і червоним вином, особливо обсмажений.
- Арахіс - 280 грам
- Молоко кокосове - 45 мілілітрів
- Цукор - 65 грам
- Цукрова пудра - 115 грам
1
Арахіс обсмажити, перемішуючи, на сухій сковороді або в духовці при середній температурі.
2
Дайте охолонути, почистіть і зніміть з горішків червону лушпиння.
3
Для глазурі змішайте цукор з кокосовим молоком. Варіть, перемішуючи, на повільному вогні до загусання. Дайте глазурі злегка охолонути.
4
Глазур'ю залийте горішки так, щоб повністю їх покрити.
5
Коли глазур захолоне, обсипте арахіс в кокосової глазурі просіяного цукровою пудрою.
6
Залиште арахіс на добу, після цього він буде готовий до вживання.