Арахіс в цукрі
(покроковий рецепт з фото)
Порадуйте себе і своїх рідних домашнім ласощами - арахісом в цукрі. Зробити його в домашніх умовах простіше простого, а головне, часу на це піде зовсім небагато.
Арахіс в цукрі за цим рецептом вийдуть неймовірно смачним, в рази смачніше покупного. Мої діти дуже люблять таке частування. Таке домашнє ласощі набагато краще покупних солодощів з ароматизаторами і барвниками. Пригощайтеся!
- Арахіс - 300 грам
- Цукор - 0, 5 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Арахіс можна брати як смажений, так і сирої. Я в цей раз використовувала смажений арахіс. Якщо використовуєте сирої, промийте його і обсушити на паперовому рушнику.
Цукор розчиніть у воді в рівних пропорціях.
Викладіть на суху сковороду горіхи. Добре прогрійте.
Різким рухом вилийте цукровий сироп в сковороду. Зробіть середній вогонь, уваривайте. Через кілька хвилин ви побачите, що цукровий сироп перетворюється в карамель і рівномірно покриває арахіс.
Арахіс в цукрі готовий. Смачного!