Апельсини в цукрі
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто обома руками за домашні солодощі, я пропоную рецепт апельсинів в цукрі. Готуються вони швидко і легко, виходять дуже смачними! Подавати можна як десерт.
Ви можете використовувати апельсини в цукрі для салатів, нарубавши їх дрібно і позбувшись від кісточок. Також добре підуть в будь-якого типу десерти. Я додаю їх в желе. Але і просто з чаєм вони чудові. Пропоную вам покроковий рецепт апельсинів в цукрі. Сподіваюся, вам сподобається!
- Апельсини - 8 штук
- Цукор - 5 склянок
- Сироп Каро - 50 мілілітрів (замість нього можна використовувати кленовий або кукурудзяний сироп.)
Підготуйте всі інгредієнти. Добре помийте апельсини.
Розріжте апельсини на четвертинки, залийте водою. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть 30 хвилин.
Потім вилийте воду і додайте до апельсинів сироп і 4 склянки цукру, додайте 2 склянки нової води.
Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть, поки цукор не розчиниться. Потім продовжуйте варити апельсини на повільному вогні півтори години. Потім знову доведіть до кипіння на 7 хвилин.
Дістаньте апельсини з каструлі шумівкою. Викладіть їх на велике блюдо (можете використовувати деко) і залиште на добу остигати. Вони повинні стати липкими. Ваші апельсини готові!