Рецепт Апельсини в цукрі фото

Апельсини в цукрі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Апельсин , Цукор
Страви без випічки
На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тим, хто обома руками за домашні солодощі, я пропоную рецепт апельсинів в цукрі. Готуються вони швидко і легко, виходять дуже смачними! Подавати можна як десерт.

Опис приготування:

Ви можете використовувати апельсини в цукрі для салатів, нарубавши їх дрібно і позбувшись від кісточок. Також добре підуть в будь-якого типу десерти. Я додаю їх в желе. Але і просто з чаєм вони чудові. Пропоную вам покроковий рецепт апельсинів в цукрі. Сподіваюся, вам сподобається!

  • Апельсини - 8 штук
  • Цукор - 5 склянок
  • Сироп Каро - 50 мілілітрів (замість нього можна використовувати кленовий або кукурудзяний сироп.)
апельсини в цукрі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Добре помийте апельсини.
апельсини в цукрі - фото крок 2
Розріжте апельсини на четвертинки, залийте водою. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть 30 хвилин.
апельсини в цукрі - фото крок 3
Потім вилийте воду і додайте до апельсинів сироп і 4 склянки цукру, додайте 2 склянки нової води.
апельсини в цукрі - фото крок 4
Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть, поки цукор не розчиниться. Потім продовжуйте варити апельсини на повільному вогні півтори години. Потім знову доведіть до кипіння на 7 хвилин.
апельсини в цукрі - фото крок 5
Дістаньте апельсини з каструлі шумівкою. Викладіть їх на велике блюдо (можете використовувати деко) і залиште на добу остигати. Вони повинні стати липкими. Ваші апельсини готові!

Схожі рецепти