Рецепт Груша в цукрі фото

Груша в цукрі
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Фрукти , Груша
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 10-20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Таким елементарним способом можна заготовлювати яблука, айву і найрізноманітніші ягоди, але сьогодні я хочу розповісти, як приготувати грушу в цукрі. У зиязикай час це, на мій погляд, ідеальне доповнення до млинців, oladiyam, сирників і іншої домашньої випічки!


Опис приготування:

До того ж, такий метод консервації дозволяє зберегти максимум вітамінів і корисних речовин в вихідному продукті. Фрукти виходять майже як свіжі! Отже, простий рецепт приготування груші в цукрі - для тих, хто любить не тільки смачні, але і корисні заготовки.

  • Груші - 1 кілограм
  • Цукор - 0, 5 кілограма
  • Обкладинка - За смаком
груша в цукрі - фото крок 1
Груші перебрати, вимити, обсушити.
груша в цукрі - фото крок 2
Очистити від шкірки (для зовсім молоденьких і свіжих груш це необов'язково) і вирізати серцевину.
груша в цукрі - фото крок 3
Нарізати часточками. Якщо груші невеликі, можна залишити половинки.
груша в цукрі - фото крок 4
Щільно укласти в чисті сухі банки, пересипаючи цукром і корицею.
груша в цукрі - фото крок 5
Накрити кришками і стерилізувати 0, 5-літрові банки 15 хвилин, 0, 7-літрові 15-20 хвилин.
груша в цукрі - фото крок 6
Закатати, перевернути і укутати (я для цього використовую старий туристичний спальний мішок - тримає тепло до 2 діб). Залишити до повного охолодження, після чого перенести в комору або льох.
Груші виходять соковиті, пружні, не перетравлені. Це дуже смачно, спробуйте! :)

Схожі рецепти