Рецепт Agе Тофу фото

Agе Тофу
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Молочні продукти, Сир
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гостре

Agе Тофу - блюдо японської кухні, є обсмажений у фритюрі сир тофу, із золотистою хрусткою скоринкою зовні і ніжною пишною серединкою. Незвично, але дуже смачно. Спробуйте!

Agе Тофу - ситне і багате білком блюдо. Сьогодні розповім, як приготувати це трохи незвичайне для нас, але дуже смачна страва. Тофу - відмінний продукт для вегетаріанців, а також людей, у кого алергія на молочні продукти. Сир тофу володіє нейтральним смаком, в компанію до нього зазвичай використовують яскраві добавки і спеції. Ідеальне доповнення до тофу - японська редька дайкон і свіжий імбир. Соус з соєвого соусу і рисового оцту також ідеально підкреслює смак тофу. Спробуйте приготувати це цікаве блюдо, я думаю, ви залишитеся задоволені.

  • Сир тофу - 800 грам
  • Крохмаль - 1/2 склянки
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів (для обсмажування)
  • Вода - 1 Склянка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
Agе Тофу - фото крок 1
Тофу поріжте великим кубиком і обваляйте в крохмалі.
Agе Тофу - фото крок 2
Рослинна олія нагрійте до високої температури і опустіть кілька кубиків тофу.
Agе Тофу - фото крок 3
Обсмажте сир до золотистої скоринки. Обсмажуйте невеликими порціями, щоб шматочки сиру не склеювалися між собою.
Agе Тофу - фото крок 4
Викладіть обсмажений сир на серветку, щоб скло зайве масло. Воду, соєвий соус і рисове вино влийте в сотейник, доведіть до кипіння. Соус до тофу готовий!

Схожі рецепти