Бутерброди з тофу
(покроковий рецепт з фото)
Тофу - один з базових продуктів для веганскої типу харчування. Він добре насичує, багатий білком і володіє нейтральним смаком. Пропоную приготувати бутерброди з тофу.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати бутерброди з тофу. Тофу для цього рецепта краще вибирати щільний і твердий, щоб під час смаження він не кришився. Спеції ви можете взяти будь-які на свій смак. Якщо хочете надати тофу золотистий колір, додайте куркуму. Бутерброди виходять дуже смачними і ситними. Їх можна брати з собою для обіднього перекусу або готувати на сніданок.
- Хліб - 4 скибочки
- Авокадо - 1/2 штуки
- Лук червоний - 1/2 штуки
- Тофу - 120 грам
- Паростки гороху - За смаком
- Майонез пісний - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1-2 чайних ложок
- Копчена паприка - 1-2 Щепоток
- Часник гранульований - 1-2 Щепоток
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Італійські трави - 1-2 Щепоток
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок (для смаження)
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте тофу скибочками, промокніть паперовим рушником, щоб прибрати зайву вологу.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажте тофу в маслі по 2 хвилини з кожного боку.
Потім посипте одну сторону спеціями і переверніть, потім другу і знову переверніть. Обсмажте кожну сторону ще 1-2 хвилини.
Скибочки хліба підсушіть на сухій сковороді.
Авокадо наріжте часточками, цибулю кільцями.
Змастіть хліб майонезом і гірчицею. Викладіть скибочки авокадо. Додайте по 2-3 скибочки тофу на кожен бутерброд.
Зверху викладіть цибулю і паростки гороху. Накрийте другою половинкою хліба.
Бутерброди з тофу готові. Смачного!