Рецепт Смажений сир тофу фото

Смажений сир тофу
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На швидку руку , На природу , На сніданок , Фуршет
Кількість порцій: 1
Час приготування: 35 хв.

Відмінний варіант закуски для тих, хто стежить за фігурою і рахує кожну калорію, а також для вегетаріанців, що не вживають тваринну їжу. Спробуйте рецепт, як приготувати смажений сир тофу.

Опис приготування:

Соєвий сир дуже смачно подавати з різними соусами, тому як у нього традиційний і ненав'язливий смак, його додають до салатів та закусок. Перед обжаркой сир можна обваляти в готових панірувальних сухарях або зробити паніровці самостійно, на свій смак, наприклад, подрібнити мигдаль або обваляти в різних спеціях. Блюдо дуже просте в приготуванні і смачне. Його можна подавати з різними соусами: томатним, пряним, соєвим, чилі.

  • Тофу - 50 грам
  • Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
  • Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений чорний перець - 0, 5 чайних ложки
  • Соняшникова або оливкова олія - 3 Ст. Ложки
смажений сир тофу - фото крок 1
1. Викладаємо сир на тарілку, ставимо на нього невеликий прес, щоб пішла зайва рідина. Через 20-30 хвилин зливаємо воду і нарізаємо на довгі шматочки (можна будь-якої форми).
смажений сир тофу - фото крок 2
2. Змішуємо в мисці панірувальні сухарі, часниковий порошок, сіль і перець. Обвалюють кожен шматочок в паніровці.
смажений сир тофу - фото крок 3
3. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо масло і обсмажуємо сир в паніровці з кожного боку до появи рум'яної скоринки. Готові сирні палички викладаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.
смажений сир тофу - фото крок 4
4. Обсмажені палички тофу подаємо з кетчупом або будь-яким іншим соусом, по бажанню. Смачного!

Схожі рецепти