Смажений сир сулугуні
(покроковий рецепт з фото)
Дуже швидка і дуже проста закуска, яку можна приготувати за лічені хвилини і без особливих зусиль. Хочете зробити таку і ви? Тоді записуйте рецепт, як приготувати смажений сир сулугуні.
Таку закуску прийнято подавати гарячою, тому її можна відразу ж ставити на стіл. Для панірування сиру можна використовувати звичайні панірувальні сухарі або зробити складну паніровці, наприклад, з яйця, з сиру, від fistašek. Сир нарізають, як більше подобається: кубиками, брусочками, тонкими скибочками.
- Добре - 0, 5 кілограма
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком (для обсмажування)
- Зелень - За смаком (для подачі)
1
Наріжте сир тонкими скибочками, скористайтеся гострим ножем, щоб залишилися цільні шматочки.
2
Розігрійте сковороду з рослинним маслом. У миску насипте борошно і обваляйте кожен шматочок у борошні з двох сторін.
3
Викладіть шматочки сиру в розігріте масло і обсмажте до появи рум'яної скоринки з однієї й іншої сторони.
4
Викладіть сир на тарілку і прикрасьте рубаною зеленню, подавайте відразу.